Hol lehet műanyag játék ételeket venni? Pl. Tükörtojást?
Figyelt kérdés
2011. jan. 5. 12:03
1/7 anonim válasza:
Mi 100 Ft-os boltban vettünk "készletben".Tükörtojás,csirkecomb,brokkoli,buci...
2/7 anonim válasza:
Mi a Guliver-be vettük, szintén készletben.
3/7 anonim válasza:
Bármelyik nagyobb játékboltban kapsz, de én javasolnám inkább a textil kajákat. IKEA-ban viszonylag jó áron van, és sokkal tartósabb és normálisabb minőség mint a műanyag.
4/7 anonim válasza:
A 100Ft-os boltokban a legolcsóbb, de én már lattam pl. Müllerben, Auchanben is.
5/7 anonim válasza:
Tescoban láttam vasárnap a játékosztályon.
6/7 anonim válasza:
Mondjuk pont tükörtojás nem volt abban, amit az Auchanban vettünk, csak ilyen "alapvető" élelmiszerek, mint a csoki, fánk, hamburger, hotdog, croissant, és egy csirkecomb, na meg némi zöldség :)))
Átlátszó műanyag dobozban volt, 23 db-os, 1200 Ft volt.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget!
2011. jan. 6. 17:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!