Milyen nevet választanátok a tesónak?
Figyelt kérdés
Kislányomat Kincsőnek hívják és a tesójának olyan nevet szeretnék választani ami illik a nővérkéjének a nevéhez.
Ti mit választanátok?
2013. jún. 2. 18:00
11/17 anonim válasza:
Gratulálok a kislányhoz!
Lelle, Imola, Hanga
De még mindig azt mondom, hogy a Villő lenne mellé a legjobb.
12/17 anonim válasza:
Gratulálok! :)
Sztem ezek illenek hozzá, illetve nekem nagyon tetszenek:
Alíz, Babett, Blanka, Gitta, Iza, Klea, Léda, Léna, Lili, Lilla, Zsüliett, Csinszka.
Ha már választottál akkor írd meg!!!! :D
13/17 anonim válasza:
Hanga, Lilla, Luca, Kinga, Enikő, Emese.
14/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
Villő, Kinga és a Kamilla maradtak a vàlasztàsi lehetőségek között. A Villőről sokan megkérdezik, hogy fiú vagy lánynév. A Kinga viszont egy névnapon van a Kincsővel, lehet, hogy az nem túl szerencsés.
2013. aug. 20. 13:57
15/17 anonim válasza:
Nekem a Villő nagyon tetszik, ritka, szép és különleges név :) A Kinga (bocsánat előre is) nekem nem tetszik, bár lehet hogy azért, mert sok olyan Kingát ismerek, akivel nem vagyok jóban. A Kamilla is szép név, de ha a Villő és a Kamilla közt kell választani, akkor én inkább a Villőt választanám.:)
16/17 anonim válasza:
Hát én ezzel a névnapos dologgal úgy vagyok, hogy akkor tartjátok, amikor akarjátok, mégsem egy szülinap. Amúgy meg akár szerencsés is lehet, mert szerintem édi lenne egyszerre névnapozniuk.:)
17/17 anonim válasza:
Tudom, hogy baromi régi kérdés, de végül mi lett a leányzó neve? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!