Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek azokról a...

Mi a véleményetek azokról a szülőkről, akik szépségversenyre viszik a pici lányukat?

Figyelt kérdés
A kérdés az egyik csatorna műsoráról jutott eszembe, ami a gyermekszépségversenyekről szól. Azok a képek, amiket ott láttam, nagyon elkeserítettek, és nem értem, hogy képes egy szűrő ezt művelni a saját gyermekével. Icipici kislányok, 3-4 évesek agyig kisminkelve, mint egy 40 éves nő. És olyan testhelyzetekre, járásra kényszerítik őket, ami az ő korukban teljesen természetellenes. És hiába sírnak,ordítanak, nem érnek el vele semmit. Nekem semmi közöm ezekhez a gyerekekhez, de a szívem belesajdult, mikor láttam, hogyan kínozzák őket. Az anyjuknak hogy nem sajdul meg a szíve? Miért nem engedik nekik, hogy normális gyermekkoruk legyen? Hiszen a szépségipar még egy 20 évesnek is erőt próbáló!
2009. okt. 7. 09:16
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Itt jön a klasszikus gyermekpszichológiai szöveg: az anyukák a saját, nemlétező gyönyörű gyermekkorukat és az édes pofiból származó előnyöket nézik elsősorban. Más az, amikor már érettebb egy kislány (12-14) és beíratják modellsuliba vagy ilyesmi, de egy 3-4 éves mit ért meg abból, ami történik vele? És a nagy zokogás a végén anyutól, ha csak a 230. lesz... Érzi, hogy az anyja csalódott, dühös...ÁÁÁ, beteges....most jobb szót tényleg nem tudok írni...

2009. okt. 7. 09:23
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Ezek az anyukák csak ezzel tudnak próbálkozni, hogy a gyerek (és ők is) kitűnjenek a nagy átlagból. Agyuk semmi, idióták. Mind azzal védekezik, amikor erre rákérdeznek, hogy "de hát a gyerek akarja...". Egy fenét. A gyerek ilyet nem akar, mert a gyereknek nem fontos a szépség, nem külsőségek alapján ítél. Csak ezek az anyukák nevelik ezt beléjük, és ezzel azt érik el, hogy később nem képesek meglátni a belső tulajdonságokat.

Az ilyen kislányoknak később, pár év/pár 10 év után mindnek fogjuk látni a melleit "celebként", meg ezekből lesznek a "plázacicák", mert anyuka ezt erősíti bennük.

Mélyen elítélem ezt a fajta viselkedést.

2009. okt. 7. 09:38
 3/6 anonim ***** válasza:
Én mikor láttam a műsort...hááát...k.rvára kiakadtam!!!Kislányon bikini,kisminkelve,és úgy beállítva mintha felnőtt nőtt fotóznának!Értitek...Mint egy érett nőt,akinek szép idomai vannak,úgy volt beállítva...:S Szegény kislányokból a rib@nc pénzhajhász anyjuk csak a lóvét látja,meg hogy az ő gyerekük legyen a kivétel,akire irigy lesz a többi gyerek meg szülő...!Személy szerint az a véleményem,hogy undorító így elvenni a kislány gyermekkorát,ezek a gyerekek még nem tudják mi ez az egész,csak azt érzékelik belőle hogy "de jó,fotóznak"!Késöbb rádöbbennek hogy nem volt gyerekkoruk a sznob anyjuk miatt!Miért kell a médiába beleb@szni a gyereket és kis k.rvának sminkelve mutogatni?Hogy egyre több legyen a beteg pedofil állat???Nem elég ha valakinek kell gyerekmodell akkor havonta csinálnak egy pár órás max.egy napos fotózást,de azt is gyerekruha magazinoknak?Mert van sok ahova kell gyerek,de nem napi meg heti szinten és még szépségversenyre meg kifutókra is viszik őket...:S Mellette tanulniuk kell,és az egész életük teljesen műanyag!Mire jó ez???
2009. okt. 7. 09:54
 4/6 anonim ***** válasza:

Amiről te beszélsz, azt teljes mértékben elítélem én is. Sőt, én már láttam olyan fotót - amit szintén ebbe a kategóriába sorolok - egy 4-5 éves kislányról, már nem emlékszem, ami nagyon ízléses volt, angyalka volt két szárnnyal, hason fekve, szöszi hajjal, de tök pucéron. Az ilyesmiért sem rajongok, főleg, hogy szerintem a kislány már a határán volt annak a kornak, amikor szégyenli saját meztelenségét. Az a fotó nagyon kiakasztott, pedig - ismétlem - nagyon esztétikus, szép kép volt.

Viszont amit én is megcsinálnék, csak a párom szerintem nem rajongnak érte, amit az egyik rokon anyuka megcsinált, bár neki kislánya volt, nekem edig kisfiam lesz. Csináltatott egy komplett porfóliót a kicsiről, mindenféle aranyos ruhácskákban, mindenféle smink nélkül, abszolut természetesen (nem volt még egy éves a kislány), profi modellügynökséggel, a kislányt így nyilvántartásba vették, és ha kell valamilyen reklámhoz, kiválaszthatják. Azok nagyon szép és kisbabás fotók voltak, nem ilyenek, amilyet ti írtatok. Egy ilyen portfóliót én is csináltatnék a fiamról, ha másért nem, azért, hogy szép, igényes fotóink is legyenek róla, ne csak ilyen amatőr képek, amilyeneket mi, laikusok a szülinapi bulin szoktunk csinálni.

2009. okt. 7. 10:05
 5/6 anonim ***** válasza:
nem a travel and livingen megy szombatonként?Én is kiakadtam,szegény gyerekek,ha csak az arcát látod ugy néz ki mint egy 25éves!Meg fújták őket a testbarnitó permettel,a gyerek meg orditott....ki tudnám tekerni az annyuk nyakát.Érdekes hogy a legtöbb ilyen anya egy elhizott igénytelen állat,abban éli ki magát hogy a gyerekéből csinál azt ami ő sosem lehetett.
2009. okt. 7. 10:27
 6/6 anonim ***** válasza:
A 09:54-es valaszado ratappintott nagyon a lenyegre amikor a sok beteg pedofilt megemlitette. Nekem is hirtelen ez jutott eszembe, hogy hogyan lehet valaki ennyire orult, hogy a kislanyat a sok pedofil allatnak mutogassa. :( Az elveszett gyerekkorukrol amire kesobb jonnek majd ra szegenykek abba jobb ha belel sem gondolok. Szerintem egyaltalan nem normalis viselkedes egy szulotol!!
2009. okt. 7. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!