Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért csinálja ezt a párom?

Miért csinálja ezt a párom?

Figyelt kérdés
Van egy 3 hónapos kisbabám. Nagyon lefogytam a szülés után. A párom egyfolytában azzal piszkál, hogy semmi alakom nincsen, és hogy deszka vagyok. És a 100 kiló lennék az jobb lenne?Mit tegyek?
2009. okt. 7. 08:30
 1/8 anonim ***** válasza:
64%

Hát egyél :-)

Most komolyan, valamilelki oka van, vagy mitől fogytál le? Nem eszel rendesen? Szoptatsz és attól fogysz? Nem egészséges ám, azt ugye tudod?

2009. okt. 7. 08:31
 2/8 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem az hogy kisbabád van, nem indok semmire, hiszen te akartad. Igaz a férjed valószínűleg azért mondja, mert úgy jobban tetszel neki, de amúgy sem a nagy vékonyság, sem a nagy kövérség nem egészséges... Akkor meg miért ne lennél egészségesebb. Bár ha te így jól érzed magad... Szerintem azért nem kell teljsenen azt várni, hogy akármilyen vagy a párod mindig rajongani fog érted, igenis fontos ahogy kinézel.
2009. okt. 7. 08:34
 3/8 A kérdező kommentje:

Szülés után nagyon kivoltam a bezártság miatt. Rossz kedvem volt, a párommal sem voltunk túl jóban 1-2 hétig.

Csak megbánt azzal ahogy mondja, nem azzal amit mond.

2009. okt. 7. 08:38
 4/8 anonim ***** válasza:
32%
A párod egy kicsit bunkó nem? Igen számít a külső, de azért nem csak az! És ha ő ereszt egy kis pocakot???? És ha nem lefogysz hanem meghízol szülés után, akkor meg dagadt disznó vagy? Ha már néhány kilón múlik a szeretet, szerelem az régen rossz szerintem. Nyugodtan mond meg neki, hogy a "ledeszkázás" téged nagyon bánt. A gyerekszülés meg tartozik az előnyös alakformálás fogalmába. Beszélgessetek erről!
2009. okt. 7. 08:44
 5/8 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem csak félt Téged! Én is fogytam a szülés után, az én kisfiam mellett nem igazán volt időm semmire, pláne enni. Csak azért ettem, ittam valamit, hogy legyen tejem. De az éjszakázás, a szoptatás nálam is fogyást eredményezett. Szerintem a párod aggódik érted, csak rosszul fejezi ki magát, nem lehet? Vagy lehet tudat alatt kicsit féltékeny? Mi volt a probléma az első hetekben? Próbáljátok meg kialakítani az új életeteket, hogy mindenkire jusson idő: legyetek kettesben is, hármasban is, bújjatok össze, szeressétek egymást!!!!
2009. okt. 7. 09:02
 6/8 anonim ***** válasza:
32%
Ennyit a férfinak nevezett férfiakról!A nő gyereket szül nekik kínok közt,szoptatja,a nap 24órájában csak érte él,természetes hogy változik valamennyit a test,és ez a szerencsétlen meg ezt kapja hogy milyen sovány...:( Sajnálom hogy a párod ekkora tirpák,látszik fel nem fogja mekkora érték a gyermek,hogy életet adtál az utódának!Ehelyett téged csesztet,mintha nem lenne elég bajod...!Szomorú!
2009. okt. 7. 10:00
 7/8 A kérdező kommentje:

Tény, hogy igaza van nagyon rosszul nézek ki. Tényleg ennem kell, és híni pár kilót.

Csak a kifejezéssel vannak problémái.

2009. okt. 7. 11:57
 8/8 anonim ***** válasza:
0%

Szia!

Ne foglalkozz vele!A szoptatás alatt én is nyúzott és sovány voltam,aztán szépen elkezdtem hizni.Most 3 éves a kicsi és meg már 10kg felesleget szedtem össze!Most azon vagyok legalább 5kg-tól megszabaduljak!

Egyél sok csokit,ha szereted,az nyugtat és vidámmá tesz!:)))

2009. okt. 7. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!