Vajon terhes lehetek vagu túl korán csináltam tesztet?
Figyelt kérdés
3 napja kèsik a menstruációm a párommal 4ès fèl ève vagyunk együtt nagyon szeretnènk egy pici babát 3 hónapja próbálkozunk de eddig semmi. reggelente hány ingerem van szèdülök.napközbe a cicim duzzadt ès nagyon èrzèkeny szagokat hamar megèrzem ès ès ètzèkeny vagyok rá. ezelõtt nem vèdekeztünk fogamzásgátlóval csak simán v óvszerrel. 28án kellett volna megjönnie teszteltem de negatív lett :( 20 èves vagyok sztem nem korai.2013. máj. 31. 12:06
11/17 A kérdező kommentje:
èn ùgy hallottam h ha 1 èv után nem jön össze akk orvoshoz kell fordulni. de csin na reggel ès kijött halványan a 2. csìk. akk lehetsèges a baba???
2013. jún. 1. 13:31
12/17 anonim válasza:
Szia! 3.nap még talán korai, körülbelül 1 hét után tanácsolom a tesztet, sőt ha őszinte akarok lenni nem tesztet javasolok, hanem vizsgálatot. Volt egy barátnőm, nagyon szerettek volna pici babát ő beképzelte, de ezt csak az orvos tudatta vele, még a tesztek sem. Másik barátnőmnek még 25 hetesen sem mutatta ki a teszt(neki semmi tünete nem volt egész addig-érdekes számomra is) Én éreztem, hogy terhes vagyok elmentem orvoshoz ők kérdezték mért nem teszteltem és mondtam, hogy mert tudom, hogy baba van .. nem hittek nekem.. csak a vizsgálat után néztek egy nagyot.. Egyébként 21 éves vagyok és 15 hetes :)
13/17 A kérdező kommentje:
gratulàlok:) nekem vègül lett 3 ppozitív tesztem de elkezdtem vèrezni..... vmi elindult csak sajnos túl koràn.be.is fejezõdött
2013. jún. 21. 06:13
14/17 anonim válasza:
Voltál orvosnál és ő mondta, hogy elment a babád?
15/17 A kérdező kommentje:
hát vègül az egyik orvos azt.mondta. h biztos.terhesség volt de nem.maradt.meg! mikor visszamentem kontrolla az a doki azt mondta h szó se volt terhességrôl. de 3.tesztem.pozitiv lett
2013. jún. 29. 18:02
16/17 A kérdező kommentje:
ja ès voltam vvèrvètelen a hcg szintem 3.10 volt elvileg 5 alatt nem.beszèlünk terhességrõl. csak azt nem èrtem akk.az 1 orvos mèrt mondta biztosra h baba volt. de megvizsgált nem látott.terhessèget.
2013. jún. 29. 18:10
17/17 anonim válasza:
Azért kérdeztem, mert ha terhességet állapítanak meg, mármint, hogy a baba elment.. :( akkor ott műteniük kellett volna mindenképpen. Nekem tavaly nyáron volt egy vetélésem, véreztem a kórházban pedig megműtöttek.. :S :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!