Vajon terhes lehetek vagu túl korán csináltam tesztet?
ha már késik ki kellene mutatni. A hányinger pedig nagyon ritka ilyen korai terhességnél is, igy az valószinüleg nem emiatt van. A hányingerért eleve a HCG hormon is felelős mivel neked nincs a vizeltedben igy az nem is okozhatja.
Mondjuk a nők be tudják képzelni maguknak simán a tüneteket, ha babát szeretnének. én is voltam igy, a fémes szájiztől kezdve volt minden tünetemm, pedig baba nem volt.
Persze, simán lehet terhesség. Igaz, hogy sokaknak ilyenkor már kimuatatja ateszt, de van olyan is, akinek nem. Próbáld naponta vagy 2naponta, ha nem jön addig meg!
Reggeli pisiből csináltad? Milyen teszttel?
Második vagyok.
Szerintem pedig lehet korai terhességnél is hányinger, mert nekem is volt,a mikor még nem is tudtam, hogy baba lesz. Mivel becsúszott baba, nem is beszélhettem be magamnak. Pontosan emlékszem, amikor nagyfokú hányinger kapott el elöször, akkor voltam 12-13 dpo-n! (tudom melyik együttlétből sikerült) Szóval az igaz, hogy sokan csak beképzelik a tüneteket, de lehet nagyon korán is hányingere az embernek. (nekem pl. így volt, de 6 hetesen kezdett elmúlni...)
Kérdező! Első pisiből csináld!
A megjön érzésre nem lehet alapozni, mert terhességnél is van (lehet).
Mar 4 honapja??
Az elso baba lehet 2 ev varakozas utan is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!