TB biztosítás? Nagyon kéne a segítség! Lent leirtam!
Figyelt kérdés
Folyamatos munkaviszonyom megszűnt,a biztosítás utána mèg jár 45 napig.Ami most 30.-án jár le.De munkanèlkülibe csak 10.-èn tudok bejelentkezni(azèrt csak most mert így volt megoldhatò a gyed)Ami 10 nap kiesèst jelent ès ezalatt nem leszek biztosított.De az a problèmám hogy 3.-án befektetnek a kòrházba 4 napra ès nem tudom hogy mit csináljak.Fizessem be a több mint 6E ft-ot 10 napèrt?Amugy azt se tudom hogy kell intèzni.Vagy ezalatt az idő alatt nem dob ki a gèp? Mit lehet tenni ilyen helyzetbe?25 hetes kismami.2013. máj. 30. 00:11
1/2 anonim válasza:
10napért nem kell fizetned 6 ezret mert napi 220-230ft(nem tudom pontosan mert emelkedett)körül van a TB napi díja.1 hónapra 6600ft körül van.De ezt kérdezd meg inkább,hogy 10napért be kell-e jelentkezni.Én 1hónapja mondtam le TB-t.
Macerás be és ki jelentkezni.
2/2 anonim válasza:
De kidob a gép, és fizetheted a számlát. Apehnál kell intézni, bemész kitölteni egy nyomtatványt és már be lehet írni úgy hogy X.től Y.ig kéred arra a 10 napra. Nem kell az egész havit kifizetni, hanem a napokkal arányosan.
Mindenképpen intézd el, mert utólag is be fogják hajtani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!