Aki maximum GYED-et kap, és ma megérkezett neki, mennyi pénzt kapott?
Nekem 3.-án érkezett:83915ft!
Miért kérdezed?
Én 79.125,- kaptam.
Viszont most tudtam csak megnézni, hogy az előző havi brutto is csak 98.370,-. Tehát gyakorlatilag meg sem kaptam a maximum GYED-et, amit ugyancsak furcsállok.
Ti kaptatok határozatot egyáltalán a megítélt GYED összegről??
Én is úgy gondoltam eddig, hogy "jó" volt....
Köszi a választ:-(((
Azért azt ne felejtsétek,hogy a szept.csak 30 napos...
Én 69-et kaptam,a 72 helyett és max.gyedet kapok,csak én nem kértem adójóváírást.
Ne aggódj,. a maximum gyed-et kapod, csak nem mindegy, hogy eddig mennyi volt akereseted, ugyanis sávos adózás van ma Mo-on. Tehát ha eddig sokat kerestél (én is), akkor bőven 36 %-ot vonnak a pénzedből. Míg aki nem keresett sokat, de max. gyed-et kap, annak meg csak 18%-ot. Mármint SZJA-t.
Ne aggódj, az én max. gyed-em se érte el a 80.000 Ft-ot, mi többet adózunk, mint a többiek. Nem sajnos, mert eddig meg többet is kerestünk :-))
Annyit nem kerestem, hogy a 36%-os adósávba csússzak... :-((
És azt is beleszámoltam, hogy 30 napos volt a hónap. De tény, hogy nem kapom a maximum GYED-et.
Ami igazából most újra felkavarta bennem az indulatokat, hogy miért nem küldenek határozatot a papírok beadása után? Ez normális dolog, hogy az utolsó piszlicsáré dolgot is kitöltöd a papírozásnál, utána meg csak várod a pénzt, és majd küldik? De hogy mennyit? mi alapján? Erről semmi!!! Vagy csak én vagyok emiatt morci?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!