Úgy érzem, beszippant az anyaság, mit tehetnék ez ellen?
Én elvégeztem egy OKj-s tanfolyamot a gyed alatt. Mikor fél éves volt a kisfiam, akkor kezdtem, és két éves korára volt új szakmám és nem bolondultam bele az unalomba otthon. Aztán a két előző diplomám ellenére, ezzel a szakmával sikerült elhelyezkednem. Nem bántam meg, sőt a második babánál is vannak hasonló terveim.
És igen, van, hogy az ember nem ősanya típus, és nem elégíti ki két éven keresztül a baba, de attól még mi is lehetünk jó anyák!
Szia! Én is iskolába mentem, mikor a gyerekem egyéves volt, akkor még ingyenes volt a felsőoktatás kismamáknak, így elvégeztem egy posztgraduális képzést. Nagyon jó volt, igazi eminens voltam, imádtam, hogy végre nem csak anyaszerepben vagyok valahol. A nagy lelkesedésem meg is hozta a gyümölcsét, részmunkaidőben dolgozni is kezdtem a sulinak köszönhetően.
Teljesen megértelek, vagyunk olyanok, akik igénylik az egyéb elfoglaltságot. A barátokkal töltöt szabadidő is fontos persze, de szerintem egy rendszeres elfoglaltság még jobbat tesz.
Kedves 8-as, alaposan beletrafáltál. Néha ember tervez...aztán fordul egyet a világ.
Nekünk mindkettő tervezett volt, de a másodikat már egyedül szültem és esténként nincs kit várni meleg vacsorával,egy nagyvárosból át kellett költöznünk egy kertvárosba ahol 1 bolt van, még kevesebb az inger mint más "normális" családoknál, pedig úgy terveztem hogy mi is az leszünk. Amint nagyobb lesz a kicsi, előveszem a nyelvkönyveimet és böngészek vmi okj-s dolgot is, most két kézre van két gyerek, szabadidő egyenlő a nullával. Köszi mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!