Nem lesz neve a fiamnak? Ritka, de szép nevek?
Figyelt kérdés
36 hetes vagyok, nagy nehezen találtunk egy nevet: Dilen,de mindenki kiröhög, úgyhogy ár nem tetszik. Ne legyen túl gyakori,de ne is csicsás,kérlek segíts!2013. máj. 27. 23:05
11/22 anonim válasza:
...Vince,Konrad,Kornel,Ervin,Bernat,Zsigmond...
12/22 anonim válasza:
...Bulcsu,Jakab,Lorinc,Agoston,Gellert,Elod,Lipot,Izsak...
13/22 anonim válasza:
Remelem sikerul valami jot valasztanotok,majd ird meg!:) En sokat felsoroltam,mert igy vezeteknev nelkul nehez kitalani. Boldog babavarast a hatralevo idore es konnyu szulest!
14/22 anonim válasza:
Nekem 2 fiam van: Zénó és Mór (és két lányom, Léna és Lujza). Csak egy tipp: Mi csak szülés után mondtuk el a nevüket, kivéve a szűk családot, ők már előbb tudták. Pont ezért, amit írtál. Nem akartuk megváltoztatni és féltünk, hogy elbizonytalanít majd mások véleménye. Nem bántuk meg a döntésünket.
Én is kíváncsi vagyok majd, mit választottatok. Írd majd meg légyszi!:)
15/22 anonim válasza:
Demeter-hez mit szólsz?
Nekem még tetszik a Lehel, Lóránt, Álmos, Árpád, Zsolt is. Szerintem ezek nem túl gyakoriak és nem is csicsásak.
16/22 anonim válasza:
A Dilen szerintem is röhejes. Bocsánat!
Mór és Demeter gyönyörű nevek.
Zolta, Ágoston
19/22 anonim válasza:
József, Mihály, György, Sándor, István, Endre, István....
Ezek garantáltan ritka nevek, tuti nem lesz a városban más ilyen nevű gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!