Ha elbizonytalanít a gyerekvállalás gondolata, akkor nem vagyok anyának való?
Persze, hogy fog még fiatal vagy. Én pl soha nem is akartam 28-30. éves korom ellőtt szülni.
Légy egy kicsit türelmes magaddal, még fiatal vagy bőven van időd.
Szerintem ez most természetes érzés, gyászidőszak természetes része a tagadás...ez pont az!
Nálunk amikor babát terveztünk pár hónapig nem jött össze, de igazából nem is voltunk célirányosak. Aztán mikor ovu-teszttel próbálkoztunk, az első hónapban úgy tűnt megint nem jött össze. Ugyan nem jött meg, de több, mint egy hétig negatívak voltak a tesztek.
Úgyhogy én is azt éreztem, hogy talán jobb is így, nem is való nekünk gyerek, most még nem is vagyunk készen rá, majd talán valaha, inkább éljük a gondtalan életünket, utazgatunk stb... És így is gondoltam!
Rá pár napra hányingerem lett a popcorn illatától a moziban. Másnap reggel csináltam egy tesztet. Életem egyik legboldogabb pillanata volt az a másodperc, amikor megjelent a két csíkocska! :)
Azóta már egy éves múlt a lányunk, és Ő az életem!!!! A feje tetejére állította az életünket, de bármit megadnék Érte!
Minden rendben lesz, ne aggódj, jó anya leszel, eljön majd a Ti pillanatotok is!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!