Fűtőtök már? Én nem tudom eldönteni. A lakásban 21 fok van. A kicsi 2 éves.
Figyelt kérdés
2009. okt. 4. 18:56
1/7 anonim válasza:
Nem kell fűteni. Meleg van. Két évesnek ez nappal jó, éjjel 18 fok elég lenne.
Fürdés után töröld szárazra, bújjon pizsamába, puha zokniba,esetleg köntösbe.
Ha így megy, még 15-én se kell fűteni.
2/7 anonim válasza:
Mi sem fűtünk még fürdéskor sem.Nálunk 22 fok van és 1 éves a kislányom.
3/7 anonim válasza:
Nálunk távfűtés van és még nem kapcsolták be. Szerintem nem is kell. Nappal meleg van a lakásban, éjjelre hül csak le, hát annyi, hogy már nem alszunk nyitott ablaknál. Mondjuk ezt is csak azért, mert hiába vagyunk jól betakarózva, pizsi minden, ilyen hűvösben nekem simán megfájdul a torkom, ha nyitva az ablak, és a fiam is így van vele, pedig "normális" embereknek ez meg se kottyan.
4/7 anonim válasza:
Én a fürdőbe bekapcsolom a hősugárzót amikor viszem 1 éves kisfiamat fürdeni.
5/7 anonim válasza:
mi fűtünk, mert már csak 18 fok volt és csak 4 hónapos a lányom. de csak 20 fokra fűtöttem fel.
6/7 anonim válasza:
Furdeteskor szoktam a furdoszobat elomelegiteni, mert elotte mar ott van a pucerkodas. A lakast meg nem futjuk, mert 21-22 fok van es tavaly telen is nappal 21, ejjel 18-19 fokot tartottunk direkt, igy jo volt, tehat amig nem megy le ez ala, addig nem kell futeni.
10 honapos a fiam.
7/7 anonim válasza:
Nagyon le lehet egyszerüsiteni ezt a kérdést. Ujszülött korától ugy kell öltöztetni ahogy te vagy. Azt szokja meg és igy soha nem lesz probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!