Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tgyáspapírt hogy kell kitölteni?

Tgyáspapírt hogy kell kitölteni?

Figyelt kérdés

sziasztok!oepről megvan az össze papír, csak ki kéne töltenem őket.

Pár fogalom és pont nem egyértelmű nekem.

Kérlek segítsetek!

1.a tgyás való jogosultság első napján érvényes azerződésben meghatározott munkabér összege"

na ez mi???az eddígi bruttó béremet kell ide beírni?vagy milyen összeget?

2.jövedelemigazolás az egészségbiztosítási ellátás megállapításához"(ezt is nekem kell beadni?és kitölteni?)

3."igazolvány a biztosítási jogviszonyról és az egészségbiztosítási ellátátsokról"

alkalmazott vagyok, munkahelyem nem tb kifizető hely(családi vállalkozásban vagyok és magam intézem a tgyásom)

2009. okt. 4. 09:34
 1/1 anonim ***** válasza:
Amiket felsoroltál, azokat a munkahelyednek kell kitölteni ill. kiállítani, függetlenül attól, h' nem kifizetőhely. Az enyém sem az, de ezeket az adatokat és külön igazolásokat a cég csatolta az igénylőlaphoz.
2009. okt. 4. 10:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!