Hogy hívják a környezetedben élő kisgyermekeket?
Kíváncsi vagyok,hogy mik azok a nevek, amiket mostanában szoktak adni, persze tudom, vannak erre statisztikák is, de abban csak a leggyakoribbak vannak benne, és lássuk be azért annál jóval több név van, mitn amit feltüntetnek.
Lányokat, fiúkat egyaránt, mondjuk úgy 3-4 éves korig. A válaszokat előre is köszönöm!:)
5 db Benedek
Bence(2x), Botond, Boldizsár, Benjamin, Bertalan(2x), Bendegúz (2x) stb, csomó B betűs van.
Levente, Zalán (ezekből több, az örök klasszikusok)
Márton is van több.
Márk, Gergő, Zotmund, András (2x), Attila
Lányok: Hanga (2x), Anna (sok), Lilla, Anikó, Léna, Kinga, Boglárka, Csilla, Mira, Kira, Regina, Dalma
Jah igen, és még Dalma és Léna
22-as voltam
3 év alattiak írok:
Péter, Barnabás, Noel, Zétény
Gerda, Blanka, Fanni
Fiúk: Kristóf, Olivér, Benett 3x, Benedek 2x, Dominik, Zalán, Zsombor, Zsolt, Péter, Márton, Attila, Ádám, Dávid, Huba,
Lányok: Ágnes, Zóra, Lili, Kamilla,Noémi, Erika, Alexandra, Sára, Luca, Petra,
Manuel, Sàra, Jùlia (gyerekeim).
kornyèkunkon(kulfold) Martina, Sabrina, Alessia, Aurora, Chiara, Maria, Samuele, Lorenzo, Gabriele, Marco, Daniele, Davide, Francesco
Fiúk:Bendegúz,Krisztián(2),Dániel,Soma,Bence(4),Balázs,Viktor,Attila(2),András,Marcell,Szilárd
Lányok:Regina,Noémi(2),Ella,Alíz,Tímea,Nóra,Gréta,Tamara,Léna,Kíra,Vivien,Fanni,Emma,Alma,Hanna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!