Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tudnátok ajánlani egy jó...

Tudnátok ajánlani egy jó magán nőgyógyászt a 17. ker. -ben vagy a környékén?

Figyelt kérdés

Olyan lenne jó, aki olyan párokkal is foglalkozik, ahol valamiért nem jön össze a baba. De bármilyen jó, ha normális és megbízható.

Légyszi azt is írjátok oda, hogy melyik kórházban rendel.

2013. máj. 22. 17:14
 1/7 anonim ***** válasza:
A saját dokimat tudom szívből ajánlani, dr. SZécsényi István, magánrendelése a medicard rendelő a XVII-ben, és a Bajcsy kórházban dolgozik.
2013. máj. 22. 17:18
 2/7 A kérdező kommentje:

Köszi szépen!

A Bajcsy kórháztól egy kicsit ódzkodok, bár nem voltam még a szülészeti osztályán, de pár másikon igen és nagyon lepukkantnak láttam. A szülészet is olyan?

2013. máj. 22. 17:29
 3/7 anonim ***** válasza:
A szülészetet most újították fel, én 2009-ben is ott szültem, nem volt gond, de tavaly minden sokkal szebb volt, úgyhogy nem volt okom panaszra :)
2013. máj. 22. 17:48
 4/7 A kérdező kommentje:
köszi!
2013. máj. 22. 18:18
 5/7 anonim ***** válasza:
én a 18. kerületben tudom ajánlani Dr. Szarka Andrást, ő az egyes számú női klinikán van...nagyon jó szivvel ajánlom...:)
2013. máj. 22. 18:52
 6/7 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Ne aggódj a Bajcsyban pont egyedül a szülészet tökéletes. Fel van újítva,ráadásul rengetegen mennek oda szülni más kerületekből is. Tiszta,kulturált és nagyon jól felszerelt.

A kerületből én pedig Dr. Palczert Miklóst ajánlanám, ő foglalkozik olyan párokkal is,akiknél nehezen jön a babóca. Nagyon kedves,tisztességes,vidám ember, én nagyon szeretem.

[link]

2013. máj. 22. 20:28
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek is!
2013. máj. 23. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!