Szerintetek is meg kell (ene) bocsájtani a megcsalást a gyerekek miatt? Terhesség alatt belefér?
Második gyerekünkkel vagyok várandós, veszélyeztetett. A naggyal nem voltam az, de most ágynyugalom van, szex is tiltva van.
A férjem megcsalt. Én emiatt szakítottam vele és 2 hónappal később beadtam a válópert.
Szinte mindenki a közelemben azt mondja, hogy ezen túl kéne lépnem, gondoljak a gyerekemre, ez belefér, őt is meg lehet érteni.
Hát én baromira nem tudom megérteni, hogy amikor én görcsölve, vérezgetve fürdettem meg elláttam a nagyot, akkor ő más nővel ment gyertyafényes vacsorára meg moziba meg szexelni. Nem beszélve arról, hogy nem tudok már megbízni benne.
Én látom rosszul? Ti mit gondoltok?
Szia!
Én személyem szerint TUTI nem bocsájtanám meg neki ezt.
Anyu története aki megbocsájtott:
Mikor megszülettem, már volt más barátnője. Mint utólag kiderült, amikor terhes volt velem anyu, akkor is megvolt a szeretője.
Nem bocsájtott meg neki...
Telt az idő, pár hónap s még is beadta a derekát.
3 évignem volt tudomásunk más nőről. Egy nap, mikor anyu takarított apám dolgai között megtalálta a barátnőjéről készült friss képeket.
Hogy honnan tudta, hogy friss? Ott volt rajta az az ing, amit anyumtól kapott 1 hónapja szülinapjára.
Megint vége lett.
De megint sikerült visszakönyörögnie magát.
7 éves voltam mikor megszületett a testvérem.
A testvéremet kikönyörögte magának, hogy minden megbánt és kell még gyerek.
Megszületett.
Öcsém mikor 2 éves lett, a kocsiban használt gumik stb. Kimaradt éjszakák.
Ekkor végleg anyumnál betelt a pohár.
Azóta nem válltak el igaz, de anyumnak is van kapcsolata, nem ks egy volt, sem apámnak.
Jelenleg 25 éves vagyok, és mai napig erről vitáznak.
Konkrétan az életem erről szólt.
Mint gyereket megviselt e?
Igen!
Nem bízok apámban, mert úgy érzem többször eldobott magától, míg én éheztem anyámmal, addig ő másnak építkezett.
Most 22 hetes kismama vagyok, és ha a kapcsolatomban ilyen vagy ehez hasonló történne, még az utolsó filléréből is kiráznám.
Nem így állok hozzá, de ezt tapasztaltam.
Mind ezek mellett jó kapcsolatom van a barátommal, nagyon szeret, de én távolságtartóbb vagyok.
Nos, ezek alapján mérlegelhetsz...
Szeretnéd, hogy a gyereked egy életen át hordja ezeket?
Esetleg rosszabul viselje?
Stb
Jól teszed, ha nem békülsz ki vele!! SOHA
nem és nem kezdeném vele újra.....szerintem aki ilyenkor félre lép, félre lépne máskor is ......
meg mi az h máshogy nem jó neki ??? :S ez beteges...
Amúgy hány hetes vagy most ? vagy megszületett már a baba ? nagy mekkora?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!