Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek vegyek hordozó...

Szerintetek vegyek hordozó kendőt?

Figyelt kérdés
3hós lesz a lánykám és a legelejétől fogva gyűlöli a babakocsit.Utál benne lenni.Mindig fel akar benne ülni de ha felültetem,ki akar szállni,űvölt,ha nem veszem ki.Ezért gondoltam,hogy kendőben talán jobban el lehet vinni.
2009. okt. 3. 09:05
 1/8 anonim ***** válasza:
Télre én nem vennék. Tavaszig hátha megszereti a babakocsit :S
2009. okt. 3. 09:48
 2/8 anonim ***** válasza:
Én pont, hogy télre vennék. Igaz, nekem kengurum volt, de azt pont télen vettem. Ha mentünk bárhová, a hóban, latyakban utáltam még azt is figyelni, hogy a babakocsival hol tudok menni, ha meg buszra kellett emelni, mindig csupa sár lett a kabátom. Télen szerintem sokkal kényelmesebb hordozni a babát. Persze sétához megint más, de ha menni KELL valahová, akkor nagyon jó. Az én fiam 3 hónaposan kapott kengurut, és ahogy beletettem, rögtön el is aludt benne, olyan még nem volt, hogy a kenguruban sírt volna. A következő babánál meg tuti, hogy kendőt is veszek és kengurut is, mert a kendőt tovább illetve korábban is lehet használni, de nekem nagyon kényelmes volt a kenguru is.
2009. okt. 3. 10:18
 3/8 anonim ***** válasza:
A kenguru sokkal biztonságosabb,mint a kendő
2009. okt. 3. 11:03
 4/8 anonim ***** válasza:

Én az első kicsinél hordozókendőt vettem és nagyon nem vált be :( viszont néha használtuk barátnőm kenguruját azt a fiam is nagyon szerette. Mikor megszületik a kistesó tuti, hogy amint lehet veszünk neki egy kengurut mert sokkal egyszerűbb és kényelmesebb számomra mint a hordozókendő. + a kisfiúnk nem is szerette a hordozókendőt pedig többször próbáltam használni vele.

Ha tudsz kérj kölcsön egyet egy-két napig és próbáld ki, hogy Neked mennyire jön be. Szerintem ez is egyénfüggő.

2009. okt. 3. 12:47
 5/8 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon bevált a hordozókendő. 3. emeleten laktunk lift nélkül, a babakocsit nem győztem le- és felcipelni, ezért már korán elkezdtem. Nagyon kényelmes, a fiam is szerette.

Ha bkv-val mentünk egy áldás volt, de én ezt leszámítva is sokkal könnyebben közlekedtem vele, mint a babakocsival. Sokkal szabadabbnak éreztem vele magam akár egy boltban, vagy csak ha át akartam menni az úton.

A gyerkőc jobban kilátott belőle, mint a babakocsiból, járhatott a keze-lába. Amikor nagyobb lett, már úgy fordítottam, hogy előre nézzen, lekötötte a sok látnivaló.

2009. okt. 3. 15:12
 6/8 anonim ***** válasza:
Igen, vegyél! Mi nagyon szerettük, az én kislányom sem birta a babakocsit ilyen idős korában, rémálom volt a séta vele. Meglett a kendő, onnantól akkorákat sétáltunk hogy csak na! Nagyokat aludt benne, nézelődött, hangja sem volt benne!!Ha tudsz kérj kölcsön ismerőstől kendőt, próbáld ki, bejön-e. Én csak ajánlani tudom, a mi életünket nagyon-nagyon megkönnyitette!
2009. okt. 4. 00:18
 7/8 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm nektek a válaszokat.Úgy döntöttem,kengurt veszek hátha bejön.Mivel szeretek sétálni,muszáj megpróbálnom,meg manóm miatt is,hogy többet legyen levegőn:)
2009. okt. 4. 07:32
 8/8 anonim ***** válasza:

Nekünk mindkettő van,de a kenguruban olyan érzésem van mintha lógna rajtam,hiába állitom szorosra a pántokat.Persze a kendőt is meg kell tanulni jol megkötni,de a fiam imádja a mai napig,pedig 1 éves lesz.

Mei-Tai-t is használunk,abban háton is tudom hordozni;és imádja így is.

És ezeknek mivel széles a pántja nem érzed a baba súlyát,vagy hogy bevágna a pánt.

2009. okt. 4. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!