Andor, Huba, Bongort nem adnék semmiképp. Lánynál a három közül Enna, de csak, ha pisztolyt fognak a fejemhez. Amúgy Hermina :)
2013. máj. 19. 15:11
23/30 anonim válasza:
Ja Andort választottam az előző hsz-ben, csak nem fogalmaztam világosan.
2013. máj. 19. 15:13
24/30 anonim válasza:
Andor vagy Huba, de egyik sem túl nyerő. Végülis az Andor szép hangzású, annyira nem is furcsa. A Huba nekem személy szerint elég apatikus, de végülis se nem furcsa, se nem rossz. A Bongor az mi? Idétlen.
A lányok közül Zsóka vagy Irma, de szerintem az Irma elég vénlányos, cikizős. Az Enna szintén a "mivan?" kategória. Nyomorult egy név.
2013. máj. 19. 15:17
25/30 anonim válasza:
Andor, Zsóka, de ezeken a neveken még én is felhúztam a szemöldököm, pedig én mindig nyitott vagyok az ilyesmire.
Bongor helyett írták a Csongort, na az tetszik.
2013. máj. 19. 15:39
26/30 anonim válasza:
Bocsi, de egyik sem tetszik, ha nagyon kellene választani, akkor Andor. A lány pedig hát nemtom... Az Enna nem lehetne Emma? Vagy Zsóka helyezz Zsófi? Az Irma még nem is lenne rossz, csak mindenkinek a frédi és béni ugrik be
2013. máj. 19. 16:09
27/30 anonim válasza:
Andor, Zsóka
2013. máj. 19. 20:10
28/30 anonim válasza:
Hát...különösebben egyik sem tetszik.
Az Andor és a Zsóka neveket választanám, ezeket el tudom fogadni.
2013. máj. 19. 22:03
29/30 anonim válasza:
Bocsi,de nekem sem tetszik egyik sem,egyszerűen mindegyik idétlen.HA lehetne némi átalakítás:Bongor helyett Csongor vagy Zsombor,Zsóka helyett Zsófia,Enna helyett Emma
2013. máj. 19. 22:29
30/30 bogcsika22 válasza:
fiú: egyikse de ha muszálylenne választani akkor az Andor
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!