Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a mondatról: "Addig csináljuk míg nem lesz egy fiú is"?

Figyelt kérdés

Rokon házaspár. Már négy kislányuk van (a legnagyobb 5 éves, a legkisebb 4 hónapos) Van amúgy pénzük rá, apuka jól menő (tényleg jól...) vállalkozó. Mindketten ezen a véleményen vannak. Szeretik a lányokat természetesen, az apa is irigylésre méltóan rajong értük, ezért is lepett meg ez a kijelentésük.

Nem visszatetsző ez a mondat? Csak nekem az?

2013. máj. 18. 14:15
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha rendesen, becsületesen nevelik, hajrá....nem sajnálom tőlük. De én tuti elmennék egy természetgyógyászhoz, hátha az is tud ajánlani valamit, mielőtt a családi női focicsapat létrejönne :)
2013. máj. 18. 14:17
 2/18 A kérdező kommentje:
Nincs baj azzal ahogy nevelik, szeretik őket. Csak nekem nagyon bántotta a fülemet ez a mondat valamiért. Ezért érdekel mások véleménye.
2013. máj. 18. 14:26
 3/18 anonim ***** válasza:
51%
Hát....igen, ami másnak poén, másnak nem. Sajátos humoruk lehet.
2013. máj. 18. 14:26
 4/18 anonim ***** válasza:
33%
De, nekem is visszatetsző az ilyen.
2013. máj. 18. 14:37
 5/18 anonim ***** válasza:
82%

És mi lenne ha négy fiú után mondaná az apuka hogy vágyik egy édes kis hercegnőre? Az már cuki lenne, vagy az is elítélendő? Nem csak a régi idők maradványa miatti rossz érzés, feminizmus beszél belőled? :)

Ha megtehetnénk mi is szeretnénk a meglévő kettő mellé egy másik nemű kis harmadikat, vagy negyediket..

2013. máj. 18. 14:52
 6/18 anonim ***** válasza:
82%
Nincs véleméynem. Vagyis annyi, hogy nagyon szeretnének egy kisfiút. Nosza rajta. Nagynénémnek 7-dikre sikerült:) Mind a heten fantasztikus emberek lettek!!!!Jó családból származnak.:)
2013. máj. 18. 14:52
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Mivel nincs anyagi gondjuk, ezért nem ítélem el őket.

Ismerek egy párt, akik ugyanezt mondták. Volt három lányuk, utána lett csak egy fiúk. Mégsem álltak le, született még 2 lányuk, de folyamatosan kéregetnek, nyomorognak, kerülik az iskolát a gyerekek...

2013. máj. 18. 15:04
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Nehéz úgy véleményt mondani, hogy a szövegkörnyezet hiányzik.

Mondhatta halálos komolysággal, de viccesen is. Lehet, hogy ez a jól bevált védekező mondat, amikor valaki sápítozik neki, hogy "jaaaaaj, de háááát ennnyi láááány!"

Van egy szomszédom, ő ezt mondta: hatig meg sem állunk! Az asszonyka most várandós a negyedikkel. Ők tudják.

Szépen nevelik őket, szereti a kislányait, miért baj, ha vágynak egy kisfiúra is?

A férjem egyik kollégájának öt fia van, pedig már a másodikra is szerettek volna egy kislányt. A hatodik lett az. :)

2013. máj. 18. 15:12
 9/18 anonim ***** válasza:
79%
A szülők szempontjából meg tudom érteni, viszont ismerek több olyan gyereket, akik tudták, hogy a szüleik másik nemű gyermekre vágytak és ez örök tüske nekik, akármilyen viccesen fogalmazzák. Szóval ha hirdetik, az már visszatetsző.
2013. máj. 18. 16:14
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezzel nincsen semmi gond,szeretnének fiút is,el kell annyi kis tyúkocska mellé egy kis kakas is.Szeretik Őket,van pénzük is akkor miért ne lehetne egy fél foci csapat is akár?
2013. máj. 18. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!