Mennyi idő alatt "szoktátok meg", hogy anyukák vagytok?
Figyelt kérdés
Mennyi időbe telt, mire újra magatokra találtatok ebben a nagyon fontos "szerepben"?
Bennem nagy a zűr zavar:(. Pedig imádom a babám és jó anyukája akarok lenni.
2009. okt. 1. 23:20
1/4 anonim válasza:
3 hónapos a lányom -a tiéd mennyi?- és lassan kezdek ráállni a "témára", de néha nehéz, hogy "rabszolga" vagyok. Én is nagyon igyekszem, de amikor sír, és nem tudom megnyugtatni, az megőrjít. De még mindig nem érzem úgy, hogy én irányítanám a dolgokat, pl. napirend kialakítása. Jó lenne közösen kialakítani a bébivel, de rendíthetetlenül össze-vissza szeretné.
2/4 anonim válasza:
Olyan 5 hónapos volt a fiam mikor tényleg az anyukájának éreztem magam. Mára már 15 hónapos és el se tudnám képzelni, ha nem én lennék az anyukája:) Az elején nehéz, mert álandóan mindenért sír, az enyém 4 hónapig nem aludt 2 óránál tovább egy huzamban, tehát eléggé ki voltam, de utána már egyre jobb volt:)
3/4 anonim válasza:
Szia! Most 3 hónapos a fiam és el sem tudnám képzelni az életem nélküle. Elég gyorsan "megszoktam",hogy anya vagyok kb 3-4 hét.
4/4 A kérdező kommentje:
6 hónapos a babám. Én a napirendet már elég hamar ki tudtam alakítani, nem nagyon sírós a babám. De reggeltől estig olyan furcsa szorongásféle van bennem. Mikor új dolgok jönnek teljesen összeomlok estére.
2009. okt. 2. 09:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!