Szülés után megkapjuk a babát ha?!
Dupla annyi idos mint te es nem dolgozik szegyenszemre!!!
Szerintem nem tudod mi a szeretet.A szeretet ot kezdodik ha valaki tisztel teged vigyaz rad megad mindent felelos erted.
Ezt te nem kapod meg o nem szeret es beloled el.
Dobd ki a fenebe majd rajon ha nem lessz mit ennie.
Akkor fogadd vissza ha van munkaja.
Hu de merhges lettem !!!
Es ha magad tiszteled ilyen pasival nem alnal szoba.
Szereti??? na én ettől tudok idegbajt kapni....akkor tartsa el nyugodtan tovább a 39 éves léhűtőt...de akkor MINEK GYEREK...azt nem értem, hagy szívjon ő is ha már az anyja hülye??? Majd amikor a gyereknek nem jut egy falat mert apuka elgépezi akkor is majd megtömi a gyerek hasát azzal hogy dehát úgy szeretem apádat... Totálisan mártír hozzáállás, ez a baj a nők egy részével hogy teljesen önsorsrontó mártírok...
Aztán meg sír a nő hogy de rossz neki milyen sz.r az élete...
A kórházból hazaengedik, ott csak egy címet kérnek (anya lakcímére kap a baba lakcímkártyát), ahova elviszik, de ők nem fogják ellenőrizni.
Ez a védőnő dolga.
Biztos rákérdez a munkára. Ha nincs, lehet sűrűbben fog kijárni.
Ha a babának megvan mindene, hely ahol alhat, nem mocskos, van rendes ruhája, kap rendesen enni, akkor hivatalosan nem viheti el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!