Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szülés után megkapjuk a babát...

Szülés után megkapjuk a babát ha?!

Figyelt kérdés
Szülés után általában megkapják a babát ha az apának nincs keresete, semmiféle jövedelem, az anya meg még nem is dolgozott?
2013. máj. 15. 14:50
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Van egy család. Jól ismerem Őket,a csajjal egy napon szültünk. Nálunk se fényes a helyzet (bár szegényesen élünk,de apuka keres,én gyed-en vagyok,4 gyerek,de saját ház),de Náluk... albiban laknak,a férfinek egy normális állása nincs,a csaj sem dolgozott csak segélyért-nem direkt,ismerem,ha lenne meló,menni,nem fáj neki a munka- szó szerint alig élnek,sőt ha ez nem lenne elég,a férfi nem hogy a terhesség előtt,de alatt is kezet emelt a csajra (na,én itt rúgtam volna térdkalácson a pasast és húztam volna el inkább nyomorogni -az apja egy kicsi parasztházban él,a húgával,annak párjával és egy gyermekkel). Utóbbira nem tudom mit csinált a védőnő - a csaj azt mondta,hogy a védőnő is tudja- de a kórházban nem nézik kik viszik haza a gyermeket,milyen körülmények közzé... A csajnak annyi nem volt,hogy a konakiont kiváltsa a gyermek születése után,úgy vitt egy ampullát a védőnő amikor a kicsi 2 hetes volt. Utána amikor megkapta az első családit,akkor váltotta ki a receptet a csaj.
2013. máj. 15. 16:11
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

Dupla annyi idos mint te es nem dolgozik szegyenszemre!!!

Szerintem nem tudod mi a szeretet.A szeretet ot kezdodik ha valaki tisztel teged vigyaz rad megad mindent felelos erted.

Ezt te nem kapod meg o nem szeret es beloled el.

Dobd ki a fenebe majd rajon ha nem lessz mit ennie.

Akkor fogadd vissza ha van munkaja.

Hu de merhges lettem !!!

Es ha magad tiszteled ilyen pasival nem alnal szoba.

2013. máj. 15. 16:13
 23/25 anonim ***** válasza:
És bocsánat,de nem hogy egy olyannal nem maradnék aki kezet emel rám,de egy olyannal sem,aki ilyen világ lustája... Az az ember nem érdemeli meg még a levegőt sem,nem hogy egy társat,egy gyermeket. Mit lát majd a gyermek?? Apa alkesz,anya kivan,talán anya nem bírja idegekkel és felköti magát,vagy előbb utóbb otthagyja . vagy viszi a gyereket,vagy nem... Ez nem jó senkinek....
2013. máj. 15. 16:15
 24/25 anonim ***** válasza:
100%

Szereti??? na én ettől tudok idegbajt kapni....akkor tartsa el nyugodtan tovább a 39 éves léhűtőt...de akkor MINEK GYEREK...azt nem értem, hagy szívjon ő is ha már az anyja hülye??? Majd amikor a gyereknek nem jut egy falat mert apuka elgépezi akkor is majd megtömi a gyerek hasát azzal hogy dehát úgy szeretem apádat... Totálisan mártír hozzáállás, ez a baj a nők egy részével hogy teljesen önsorsrontó mártírok...

Aztán meg sír a nő hogy de rossz neki milyen sz.r az élete...

2013. máj. 15. 16:18
 25/25 anonim ***** válasza:

A kórházból hazaengedik, ott csak egy címet kérnek (anya lakcímére kap a baba lakcímkártyát), ahova elviszik, de ők nem fogják ellenőrizni.

Ez a védőnő dolga.

Biztos rákérdez a munkára. Ha nincs, lehet sűrűbben fog kijárni.

Ha a babának megvan mindene, hely ahol alhat, nem mocskos, van rendes ruhája, kap rendesen enni, akkor hivatalosan nem viheti el.

2013. máj. 15. 16:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!