Babának milyen megtakarítási formát választottatok? (babakötvény, életbiztosítás, más egyéb? )
Figyelt kérdés
3 hónapos a babám,és szeretnék neki nyitni vagy kötni olyan megtakarítási formát,amit 18 éves korában bármire felhasználhat amire éppen szüksége lesz,tehát szabad felhasználású(nem olyan mint a babakötvény,ami meghatározott célokra használható csak fel!),viszonylag jó kamatozású,tehát amire az ember azt mondja,hogy ezt aztán érdemes megkötni!Mit ajánlotok,és hol?Ki mit kötött a gyermeke számára?Az is érdekelne,hogy miért ajánljátok,tehát az előnyeire,hátrányaira is kíváncsi lennék.2013. máj. 15. 11:42
11/17 anonim válasza:
Szerintem nézz szét itt. [link] hátha találsz valami jót.
12/17 anonim válasza:
Szia, ING patrónus gyűjtögetés+életbiztosítás, amibe 1 éves korában a babádat is beleteheted mint biztosítottat. Komoly biztosítási összegeket adnak kevés pénzért, itt lehet éves díjas. Talán 8000 Ft körül van a havi alap. Itt nekem is van ismerősöm.
A másik ami tetszett, postán azt hiszem már 10.000Ft-ért indíthatsz megtakarítást, mint szerződéses összeg, és akármennyit rátehetsz azon felül, bármikor hozzáférhetsz. A nevét ennek nem tudom, múltkor kaptam egy szórólapot. Meg azt is hallottam, hogy le fogják vinni a kamatát, úgyhogy ha ebben gondolkodik valaki, érdemes most lépni. A babakötvény nekem sem tetszik.
13/17 anonim válasza:
A telket nem azért vettük, hogy ott kell élnie, és nem vehet mást, nem adhatja el, hanem azért, mert nagyon jó áron tudtuk megvenni, és többet kamatozik, mintha jó magyar forintba fektettük volna, már most a dupláját éri. A jó kis forintunk meg elértéktelenedik...
14/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm Mindenkinek aki írt!:-)
2013. máj. 15. 22:21
15/17 anonim válasza:
12 válaszolo
2 fiunknak pont ilyen patronusos biztositása van ingnél viszont sokkal kevesebbet kapunk vissza mint amit befizetünk .
16/17 anonim válasza:
CIB malacpersely számla. Viszonylag jó a kamat, ha úgy adódik nem muszáj minden hónapban . Vannak mindig akcióik évközben. Most pl. a kamatokon felül plussz 2000 ft jár ha minimum 10.000-et teszek havonta. Természetesen ha nem teszem, akkor sincs semmi gond.
17/17 anonim válasza:
Nincs tökéletes megoldás, az biztos.Ha lenne, nem írnánk 100-an 100 félét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!