Szólni vagy nem? Játszótér és kutya?
"A kutya tulajdonképpen csak a pad körül mozog, messzebb nem engedik."
ez esetben nem szólnék érte. Normális gazdi, aki megszabja a határokat, jól nevelt kutya, békés együttélés :-)
A tábla majdnem mindenhol tiltja sajnos...
Én nem szólnék, én is kutyás és gyerekes is vagyok és örülnék ha egy sokkal kutyabarátibb világban élnénk, ahol nem kezelnék őket vérengző fenevadként, Sok anyukának inkább meg kellene tanítani a gyerekeiket a kutyákhoz való megfelelő közeledésre, és arra, h a gazdit kérdezzék meg, h meg szabad e simogatni, na meg ha a kutya elmegy, nem akarja, nem kergetni, erőltetni.
Szóval mit gondoltok, a kóbor macska, kutya amiikor nincs a játszón senki nem szarik bele a homokba?? :D Vagy a madarak kikerülik és oda nem piszkítanak és nem hullik a szőrük?? És ezek az állatok nincsenek oltva, meg gondozva, szóval én tőlük féltem a gyerekem....
Érdemes ezeket átgondolni, nem bántásból mondom, de tényleg, mert annyian csak támadják a kutyásokat ahelyett, h belegondolnának, h valós veszélyforrás e? :)
Engem is pár dolog foglalkoztat:
1. Tényleg nem megy a gyerekek közé, de oda pisil, kakil. Ha felszedik is utána, akkor is marad belőle. A gyerekem meg naponta többször is megmássza a padokat, leül a fűbe virágot szedni...
2. Az is tény, hogy az egyik mamánál szabadon játszik a kutya az udvaron és csak akkor van becsukva, ha ott vagyunk, tehát ott sincs más helyzet...
3. Tényleg veszélyesebb a sok kóbor állat, a galambokról nem is beszélve, mint az otthon tartott, oltott, fürdetett kutyusok...
4. Viszont ott a tiltó tábla...
Tényleg nem tudom mi a helyes...
Köszönöm a véleményeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!