A körzeti gyerekorvos mindenhol pénzt kér azért, hogy a szülés utáni kötelező ellenőrzésre kijön a védőnővel?
Nálunk a sima beteglátogatásért se kér pénzt, nemhogy egy újszülött "betegfelvételéért".
Egy lukas garast se adj neki. Ez nem SOS rendelést otthagyós betegellátás. Ez a dolga.
Hát ez milyen már! :)
Válts orvost már azonnal! Kötelező ingyen kimennie, semmi jóra ne számíts, ha már az elején ilyen pénzéhes, ha nem pénzeled, le lesztek sz*rva!
Egyébként nem kértek érte egy fillért sem természetesen nálunk sem, Budapesten...
Van autónk, nem gond elhordani a babát dokihoz, csak amikor nem én hívom oda, akkor miért kellene fizetnem? Pláne ennyit....Egyébként ma beszéltem vele, és biztosan nem hozzá jelentem be a gyereket, mert előre megmondta, hogy a fürdetőkenőcsöt, popsikrémet csak 2 hónapos korig írja ki, utána már nem olyan érzékeny a baba bőre, lehet neki venni Neuranormon fürdetőt... Tápszert pedig egyáltalán nem ír fel, mert szoptatni kell, nem tápszerezni.( Ezzel alap esetben egyet értek, de sajnos műtét miatt nem biztos, hogy fogok tudni szoptatni...)
És lázcsillapító kúpot sem ír ki, lehet váltani nem vényköteleset, egyébként majd ő ajánl homeopátiás szereket... Na ezek meggyőztek.... Nem is tudom mit írjak. Nagyon fel vagyok háborodva!! A férjem is és én is mindig dolgoztunk, fizettük a TB-t. Sajnos én most a betegségem miatt nem dolgozom a terhesség alatt, amivel meg is fognak műteni szülés után, de egyébként még orvoshoz sem jártunk. És akkor a gyerekemnek nem írja fel amire szükség van? Vagy ez nem jár alanyi jogon mindenkinek? Vagy van akinek alanyibb jogon jár, mint a többinek?????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!