Az alábbiak alapján meddig dolgoznál állapotosan?
Napi 12óra munka,nagyrészt ülő,de sokszor fel kell állni,emberekkel foglalkozom. Reggel 7-kor indulok el otthonról és háromnegyed 9-re érek haza este.
A munka nem olyan megterhelő,kellemes,de természetesen fárasztó a 12 óra. Autóval járok,erdei úton,fel a hegyre,télen éppen hogy felmegy az autó,még téligumival is,sokszor hólánc kell és volt már elakadás is többször.
Autóval járok,erdei úton,fel a hegyre,télen éppen hogy felmegy az autó,még téligumival is,sokszor hólánc kell és volt már elakadás is többször.
ez esetben nem,de a többi nem akadály ha tényleg nem fárasztó a meló.
ja..hát az egyáltalán nem biztos hogy azonnal sikerül a baba.
sajnos sokan várnak a babára és nem jön egyhamar,de azért kívánom hogy nektek összejöjjön
:D Már vártam ezt a kommentet kedves utolsó!
Nem,nem biztos,hogy egyből összejön,de ha már összejön augusztusban,akkor is babás leszek télen,de ha csak februárban,fél év múlva,akkor is.
Köszi azért,bár őszintén engem bosszant,hogy szinte minden kérdésnél ezt valaki felemlegeti az adott kérdezőnek. Lehet,hogy nem egyből sikerül,sőt.... de hogy ez már alapgondolkodásnak számít,az furi :)
Szerintem ezt úgyis érezni fogod. Addig kell dolgozni, amíg úgy érzed, hogy bírod, és nem merülsz ki túlságosan, és nem árt neked vagy a picinek. Én irodai munkát a 7. hónap végéig bírtam. Utána már rossz volt a sok ülés, fájt a hátam, sokat kellett tömegközlekedéssel utaznom a munkába, és nálam is elég hideg, havas téli időszak volt.
off: tudom, hogy rosszul esik, ha felhozzák, hogy esetleg nem sikerül valakinek azonnal a baba, de nem hiszem, hogy ezt rosszindulatból teszik a válaszolók. Csak vannak akik óriásit csalódnak, ha nem sikerül azonnal és mindjárt azt hiszik, hogy valami óriási gond van.
nem rosszindulatból írtam, hogy talán nem jön össze elsőre a baba.
nekünk is összejött elsőre mindkettő babánk,ráadásul
1 fiú 1 lány :)
csak sokan beleélik magukat hogy már az első hónapban sikerül a baba és csalódnak nagyot ha nem.
de amint írtam is remélem nektek is kopogtat majd a gólya
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!