Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, honnan tudtok mindent...

Anyukák, honnan tudtok mindent a gyerekekről? Nekem nem való gyerek?

Figyelt kérdés

olvasgatok itt, és beszélgetek a barátnőimmel, ők mindent tudnak a gyerekről. mit kell, hogy kell. én is szeretnék már babát, de nem tudom mit kezdenék vele. meg se merek fogni egy pici babát, el nem tudom képzelni, hogyan tudnám felöltöztetni, megfürdetni, etetni...aztán ha nő hozzátáplálás, de mikor mit és hogyan lehet. nem lennék jó anya? annyira el vagyok keseredve :(

30 N

2013. máj. 10. 13:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi, én is ilyen voltam sőt, szinte menekültem a kisgyerekekelől a fiam születése elött még gyerek sem volt soha a kezemben, aztán megoldottam mindent.
2013. máj. 10. 14:12
 12/14 anonim ***** válasza:

Nem tudunk mindent,azért bújjuk a gyakorit :)

Amúgy terhesség alatt az ember utánaolvas 1-2 dolognak, sokminden jön zsigerből, a többi meg tapasztalat, meg "még megoldásra váró probléma".

Én sem fogtam soha picibabát, amíg meg nem született a fiam. Akkor meg már tök természetes volt, hogy mit kell vele csinálni. Ha mégsem, segítséget kértem, olvastam.

2013. máj. 10. 15:08
 13/14 anonim ***** válasza:
Mikor még nem volt gyerekem, akkora misztikumnak tűnt ez az egész, meg utólag látva, van aki szeret is belőle "tudományt" csinálni, (biztos így akar fontosnak látszani, nem tudom), pedig ha volt már gyereke, akkor azt is tudja, hogy mindenki beletanul segítség nélkül is, gyakorlatilag egyből. Tényleg minden menni fog magától, hidd el.
2013. máj. 10. 15:13
 14/14 anonim ***** válasza:
Olvasok, olvasok, olvasok, tanulok, jegyzetelek, megjegyzem a fontos dolgokat, előre keresgélek utána. Még csak most vagyok várandós, de már a pelenkatípusokat tanulmányozom, napi szinten készítek vázlatokat, kórházi listát, kelengye dolgokat. Mielőtt vásárolunk, utánaolvasok mindennek, milyen eszköz, milyen típusai vannak, mire jó, objektív és szubjektív vélemények, stb. Senki nem születik szakértőnek! :) Első babás vagyok. A másodiknál már nem lesz ennyi kérdésem. De ettől még jó anya leszek! :) Mert nem ezen múlik, hanem azon, hogy mennyire szeretem! A többi információgyűjtés csak idő kérdése :))) 13hkm
2013. máj. 10. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!