Valakinek volt már ilyen jellegű problémája? Többi lennt
Olyan kérdésem lenne hogy 2hete vagyok túl egy 8hetes baba elvesztésén sajnos nem maradt meg,meg volt mellette egy 1cm széles hematóma
A kérdésem viszont azlenne hogy a szövettani eredményem ezlett a küldött anyagok mellett endometrium részletek láthatók,ahol magas hengerhámmal bélelt mirigystruktúrák vannak,emelett kevés chorion boholy is megfigyelhető
Ez mit jelenthet volt valakinek ilyenje mert én neten se találok ilyet csak1-2 részletet..valamint a következő terhességnél is elhalhat ezmiatt a baba?
Sajnálom. :(
Nem vagyok nőgyógyász, úgyhogy találgatni sem szeretnék.
Viszont tedd fel itt a kérdésed,
elég hamar válaszol a doki.
Nekem az jött le ebből, hogy a méh a terhesség után még nem "tisztult" ki. A chorionbolyhok a méhlepény részét képezik. Az endometrium/méhnyálkahártya a méh belső falát alkotó szövet( ami megvastagodik, aztán a megtermékenyített petesejt ebbe ágyazódik be, ha a megtermékenyítés nem jön létre,minden hónapban havi vérzés kíséretében leválik/távozik).
El kell telnie egy bizonyos időnek, mire minden helyre jön a pocakodban, az orvos ebben tud segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!