Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, jó anyának tartjátok...

Anyukák, jó anyának tartjátok magatokat?

Figyelt kérdés
2013. máj. 9. 13:51
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
nem :(
2013. máj. 9. 20:51
 12/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Én jó anyának tartom magamat,mindent elkövetek ennek érdekében.

Akik nem tartják magukat jó anyának,kifejtenék,hogy miért nem?!

2013. máj. 9. 21:06
 13/17 anonim ***** válasza:

50-50%.

Sokszor igen, sokszor nem.

Ami miatt igen: igyekszem foglalkozni vele, együtt játszunk, tanítgatom a magunk módján (bevonom a házimunkába, ház körüli teendőkbe, ilyesmi). Rengeteget olvasunk, beszélgetünk.

Ami miatt nem: sokszor vagyok türelmetlen, főleg, amikor hisztis. Nehezen tolerálom a visítós napokat, olyankor össze is szoktam vele veszni.

Egyedül nevelem, néha úgy érzem, kevés vagyok neki. De a külső szemlélők azt mondják, jó anya vagyok. (Volt férjem, anyósom, szomszédok.)

2013. máj. 9. 21:16
 14/17 anonim ***** válasza:
törekszem rá. 8 hetes a kislányom, szóval kijelenteni nem tudom, hogy az vagyok, de az ellenkezőjét sem... csak azt tudom, hogy imádom, ő a legjobb dolog az életemben :)
2013. máj. 10. 01:00
 15/17 anonim ***** válasza:

Szerintem soha nem lehetünk "elég jó anyák"!Én mindig látok változtatni valót magamon!

De az mindent megér,hogy a 4,5 éves fiam hozzám bújik,összeköti a ujjait az enyémmel,és közli,hogy "anya,te olyan jó anya vagy":)!

2013. máj. 10. 06:39
 16/17 anonim ***** válasza:
11-es vagyok. Nem tartom magam jó anyának,mert elrontottam. Még csak 8 hónapos a babám,de már elrontottam. Minden kis sírására ugrottam,mindig vigasztaltam,cicit kapott,ennek most meg is van az eredménye. Ha ez még nem volna elég,ültettem is,és kiderült,hogy nem szabad. Tehát ismételten elrontottam. A párom is megmondta,hogy képtelen vagyok ellátni,mert egyik este ő altatta el,másnap már meg is kaptam,hogy még elaltatni se tudom a gyerekemet. NEm tudok szigorú lenni,pedig ha szabályokat állítanék fel,nem lennének gondok azzal,hogy sokszor nincs időm már mosni,csak mosogatni,van olyan is,hogy nem kerül az asztalra frissen főtt étel,és süteményt is csak hétvégén sütök. Más anyukák meg pengén csinálnak mindent,rend van,étel van,süti van,a gyerek csöndben játszik magában,nem tépi le az anyjáról a pólót a ciciről,és a párjuk is áradozik róluk,hogy milyen jó anya. Úgyhogy én leírtam magam már most,talán a gyermekemnek az lett volna a legjobb,ha belehaltam volna a szülésbe és nem kéne,hogy egy ilyen szörnyűséges anya legyen vele,hanem lenne neki egy fantasztikus apja aki már biztosan talált volna egy szuper nőt,aki mindent jól csinál.
2013. máj. 10. 07:21
 17/17 A kérdező kommentje:

11.-es.

Azért ennyire ne keseredj el.Nem hiszem,hogy ilyen egy rossz anya mint te.

Rossz anyának azt tartom aki lesz*rja a gyerekét vagy éppen eldobja magától.

Mindenkinek bele kell rázódnia az anyaságba.Szerintem senkinek nem ment könnyen az elején.Lehet,hogy neked több idő kell.

De hidd el,hogy biztosan nem lenne jobb a picidnek ha te meghaltál volna.Egy gyereknek kell anya,és te az övé vagy.:)

2013. máj. 10. 07:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!