Anyukák! Ti is gyomorgörccsel várjátok az iskolai/óvodai anyáknapi ünnepséget?
Á, nálunk hétfőn volt az oviban, és már a folyosón elsírtam magam előtte........
Szerencsére nálunk humánus óvónők vannak, 'egyszemélyes' anyák napja van, ami azt jelenti, hogy csak én, ő és az óvónő voltunk a teremben, nekem szavalt, énekelt.
Igen te vagy a lüke!!!
Ne haragudj de ezzel a hozzáállással tönkreteszed a gyerekeid szereplését is! Ők megérzik hogy neked ez nyűg,és nagyon szomorúak lesznek hogy az anyukájukat nem érdekli ez az egész amire ők készülnek!
Mi van abban ha elsírod magad??? Ez valahol természetes ilyenkor! Gondolom nem bömbölni fogsz!
Próbáld összeszedni magad,és a gyerekeidre gondolni!!!
Kedves Második Válaszoló! Dehogy nyűg a Kérdezőnek, sőt! Pont azért izgul, hogy nehogy túlságosan túlcsorduljanak az érzelmei!
Kedves Kérdező! Dehogy vagy lüke!!!!! Én is holnap megyek életem első (bölcsis) anyák napi ünnepségére és tudom, hogy sirni fogok, de biztos, hogy nem én leszek az egyetlen! Hidd el, sok anyának vannak hasonló érzései és nem csak Te fogod a könnyeid törölgetni a meghatottságtól és a büszkeségtől:o)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!