Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tényleg ilyen rossz ez a...

Tényleg ilyen rossz ez a Pampers pelenka?

Figyelt kérdés
ma vettem Sleep and Play-eset és hátul a derék résznél még gumírozása sincsen. őrület! 42darabot vettem 2810Ft-ért és egy sz...!!
2009. szept. 29. 19:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

én szeretem a sleep&playt,viszont van a sima kék(giant pack)pamrers,na az nekünk nem jön be.

a tescóstól meg állandóan kipirosodik a dereka,így azt is csak végszükség esetén használjuk.

maradunk a DMes vagy a huggise-s pelusnál

2009. szept. 30. 10:27
 12/14 anonim ***** válasza:

nekem a sleep&play is jó volt, de az active baby-t jobban szeretem a gumis dereka miatt.

És igen, az egyik legolcsóbban beszerezhető pelenka, mert a DMben van kedvezményem és kuponnal vásárolok.

35 Ft volt darabja...

Ennyiért a gagyi nboname pelust is megvehetném, ki is próbáltam, de sz@r volt, 1 pisi után kieresztette a nedvszívó anyagot. A Pampers meg vékony és mégis kibír egy éjszakát...

A Libero is jó, de vastagabb és drágább.

A Tesco-a pelust nem ismerem.

2009. szept. 30. 12:28
 13/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenki válaszát! és én nem pontoztam le senkit,nem is fogok ilyenekkel törődni!

Akkor nem csak én vagyok ezek szerint ilyen válogatós ;))

2009. szept. 30. 13:38
 14/14 anonim ***** válasza:
A pampers nagyon drága, ajándékba kaptunk, nem vagyok oda érte. Szerintem túl drága ahhoz, h napi 6-ot elhasználjunk.
2009. okt. 1. 05:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!