Helene S spirálrol vélemények? Tapasztalotok? Esetleg lett mellette valaki terhes?
Bő 1 hónapja rakták fel, eddig még nincs vele gond, igaz, csak 3 hónapja szültem. Szóval még nem menstruáltam.
Kontrollra jövő héten megyek, a férjemet ugyanis kicsit szúrja az intim percekben...
Nem tudom, mennyire új ez a fajta, kíváncsi vagyok, a teherbe esésről miket nyilatkoznak mások. Remélem, nem nagy rá az esély...
Eddig nem sokan nyilatkoznak sajnos latod;(
Pedig nagyon orulnek a tapasztalatoknak.
En december kozepen szultem de marciusban megjott a verzesem.
Az aprilisi menzesz kozben tette fel a spiralt.egesz pontosan 18-an jott meg 19-en lett felteve.24-en mult el a verzes DE 4.-en megint elkezdtem verezni.azota is verzek. Beleszur neha mensis gorcs de nem veszes.
Dokim szerint mindez normalis es 3-6honap kell hogy megszokja a szervezetem.
Jol jonnenek azok a tapasztalatok!!
Nekem is az kellett volna de itt sem volt. Ezt is az orvosom szerezte calahonnan. Amugy barmilyen tapasztalat jol jonne nem csak a Helene-s..dehat..
Nembaj probalkozok :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!