Ha egy közeli rokon, nagyon jó barát úgy dönt hogy egyke marad a gyereke, megpróbáljátok rábeszélni a kistestvérre? Milyen érvekkel?
És ha ő maga hozza fel a témát?
Nem csak egy ismerősről van szó, hanem nagyon közeli barátról, rokonról, akivel tényleg belelátunk egymás életébe.
Nem, nem , nem! Nekem 7 hónapos a fiam, mindig is úgy voltam vele, hogy egy gyereket szeretnék legfőképp anyagi okok miatt, meg mert az első 2 hónap engem kinyírt. :) Ne értsétek félre, imádom Őt, meg nagyon jó hogy van, de ezt én még egyszer nem szeretném végigcsinálni. Engem rettentően idegesít, hogy csupán 7 hónapos, de a család, főleg a dédszülők, meg néhány ismerős, már azzal nyúz, hogy mikor lesz tesó? Nem lesz! És én ezt már mindenkinek elmondtam kismilliószor. Miért nem lehet felfogni?
Úgyhogy szerintem ne akard rábeszélni, egy az hogy ez nem a te döntésed, 2 meg hogy meg fogja unni, és ha állandóan ezzel zaklatod, nem fog vágyni a társaságodra. Saját tapasztalat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!