Kislányunk lesz. Mi a véleményetek a Véda névről?
Tegnap tudtuk meg, hogy két fiú után kislányunk lesz.
A fiúk Dani és Soma, a vezetéknév Nagy.
Tudom, hogy kicsit rövid együtt, de minket nem zavar, így azt leszámítva szeretném kérdezni a véleményeteket.
A kislány neve 95%, hogy Véda lesz, ezért ez nem szavazós kérdés, az érdekel, erről a névről mit gondoltok.
Köszönöm!
Ha számít neked az egyediség, én ismerek Nagy Véda nevű kislányt. Az ő szülei nem mondták el a megszületése előtt senkinek, meg is értem, mert biztos valaki elhappolta volna, annyira szép név.
Jól emlékszem ,hogy a My girl c. filmben így ejtették a kislány nevét?
Köszi a válaszokat. Mindenki zöld kezet kapott, kivéve azt aki szerint Ayur a vezetéknevünk, de csak mert leírtam, hogy mi.
Igen, a My Girlben így hívják a kislányt, eredetileg pedig a hindu vallás tövényei a védák. Bár nem tudom erre gondolt-e az egyik válaszoló.
Egyébként a vezetéknévvel van a baj? Mert volt egy Védás kérdés, ott Hollósi volt a vezetéknév és mindenkinek nagyon tetszett.
soha többet nem írok neves kérdésre választ mert mindíg szarrá pontozzák az embert mikor semmi rosszat nem írt csak hogy szép név...baj hogy tetszik lepontozó??????
viccc...........
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!