Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért gondolják az anyukák,...

Miért gondolják az anyukák, hogy a Danone termékei a legjobb minőségűek?

Figyelt kérdés
Nagyon sokszor olvasom itt, hogy anyukák a Danone termékeit adják a babáknak és kisgyermekeknek, mivel azt tartják a legjobb minőségnek. Pedig annyi rosszat lehet találni ezekről a termékekről, pl. legkevesebb gyümölcstartalom, stb.
2013. máj. 5. 19:05
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
66%

Nem, nem jók.

Az activiát pl nem is ajánlják talán 2 éves kor alatt.

Ez talán érdekelhet:

[link]

2013. máj. 5. 21:43
 12/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Örülök, hogy sokan hozzám hasonlóan gondolkodnak! :) A lányomnak néhány hét múlva kezdem a tejtermékek bevezetését és én is úgy gondoltam, hogy veszek valami (legalábbis tesztek szerint) jó minőségű natúr joghurtot és beleturmixolok gyümölcsöt.

A kérdésem célja egyébként elsősorban kicsit a figyelemfelkeltés is volt. Mostanában nézegetem a tejtermékek bevezetésével kapcsolatos kérdéseket és sok válaszoló írja, hogy "jó minőségű joghurtot veszek, pl. Activiát", meg ehhez hasonlókat. Őszintén, picit megdöbbentem.

2013. máj. 6. 09:10
 13/15 A kérdező kommentje:

Ja, egyébként részemről mindenkinek ment a zöld kezecske!

Kedves 11-es! Köszi a linket, már én is olvastam a cikket! :)

2013. máj. 6. 09:12
 14/15 anonim ***** válasza:
Bocsi az offért, de ha nem akarok külön joghurtot és külön gyümit kevergélni, akkor milyen gyümölcsös joghurtot érdemes venni, ami tényleg jó?
2013. máj. 6. 14:13
 15/15 anonim ***** válasza:

Csinálhatod úgy, hogy natúr joghurt, üveges gyümivel keverve. Ez nem nagy meló :)

Mi amúgy az Aldiban szoktunk gyümölcsjoghurtot, krémtúrót venni. Tele van gyümivel, finom is. Azt nem tudom, hogy mennyire "egészségesek", de lévén osztrák termék, azt sejtjük, hogy annyira sz.r csak nem lehet, mert akkor nem forgalmaznák.

2013. máj. 6. 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!