Miért gondolják az anyukák, hogy a Danone termékei a legjobb minőségűek?
Köszönöm a válaszokat! Örülök, hogy sokan hozzám hasonlóan gondolkodnak! :) A lányomnak néhány hét múlva kezdem a tejtermékek bevezetését és én is úgy gondoltam, hogy veszek valami (legalábbis tesztek szerint) jó minőségű natúr joghurtot és beleturmixolok gyümölcsöt.
A kérdésem célja egyébként elsősorban kicsit a figyelemfelkeltés is volt. Mostanában nézegetem a tejtermékek bevezetésével kapcsolatos kérdéseket és sok válaszoló írja, hogy "jó minőségű joghurtot veszek, pl. Activiát", meg ehhez hasonlókat. Őszintén, picit megdöbbentem.
Ja, egyébként részemről mindenkinek ment a zöld kezecske!
Kedves 11-es! Köszi a linket, már én is olvastam a cikket! :)
Csinálhatod úgy, hogy natúr joghurt, üveges gyümivel keverve. Ez nem nagy meló :)
Mi amúgy az Aldiban szoktunk gyümölcsjoghurtot, krémtúrót venni. Tele van gyümivel, finom is. Azt nem tudom, hogy mennyire "egészségesek", de lévén osztrák termék, azt sejtjük, hogy annyira sz.r csak nem lehet, mert akkor nem forgalmaznák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!