Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nem voltam 6 hetes kontrollon....

Nem voltam 6 hetes kontrollon. Már több mint fél éves a babám. El kéne mennem a dokihoz, de úgy félek, hogy lecsesznek. Mit mondjak a dokinak, miért nem jöttem?

Figyelt kérdés
Egyébként azért nem mentem, mert két pici gyerekem van. Nem nagyon sikerült megszervezni, hogy másra hagyjam őket, aztán meg ellinkeskedtem a dolgot. Közben 7 hónap eltelt...
2009. szept. 28. 21:59
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez ciki.De az legyen a legkevesebb, h. lecsesznek. A lényeg, hogy rendben legyél. Ne halogasd tovább.Irány a doki!!!
2009. szept. 28. 22:03
 2/10 anonim ***** válasza:
84%
Akkor végül is megérdemled a lecseszést. De te tudod végül is a saját egészségeddel játszol. Egyébként meg nem hiszem hogy van olyan indok, ami miatt hét hónapig lehet halogatni, szóval akármit találsz ki, úgysem hiszi el. Mondd meg neki, hogy nem volt kire hagyni a gyerekeket.
2009. szept. 28. 22:04
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Ne foglalkozz vele, hogy ciki, menj minél hamarabb! :)

És mondd meg az igazat, már úgyis mindegy :)

Menj, ne teljen el még több idő. :)

2009. szept. 28. 22:08
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Én ilyenkor be szoktam vallani, hogy hanyag voltam (ha tényleg ez az ok). :) Vagy az igazi okot.. nem beszélek mellé, úgysem hiszik el. :) De menj el mindenképp.
2009. szept. 28. 22:08
 5/10 A kérdező kommentje:
Elmegyek, tényleg nagyon hanyag vagyok. Mostmár még jobban szégyenlem magam. Köszi a biztatást.
2009. szept. 28. 22:11
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
A 3. vagyok. Én ugyan a 6 hetes kontrollra szépen elmentem, de a rákszűrésre (áprilisban várt a doki) még nem... :(( Írtózom tőle... :( De muszáj lesz elmenni, és a dokimnak nem is kell semmit mondanom, tudja hogy hanyag vagyok.. :) Mindig úgy vár, hogy ejnye-ejnye...!! :)
2009. szept. 28. 22:18
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem baj, én elmentem a 6 hetesre, de ott rákszűrést úgysem csinált, már egy éve kellett volna mennem vissza. Lassan én is megyek.

Szóval készülj, hogy a rákszűrést biztos megcsinálja!

2009. szept. 28. 22:29
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem meg ne szégyelld magad! Na jó, egy kicsit igen:)

Ne gondolkodj rajta, hogy mit fognak mondani, csak feleslegesen stresszeled magad. Úgyis túl kell esned, tök mindegy, próbálj ne gondolni rá, csak menj!Hajrá!

2009. szept. 29. 08:35
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
6 hetesen voltam,de az áprilisi rákszürésen én sem:(((
2009. szept. 29. 10:39
 10/10 anonim ***** válasza:

Hát, tavaly októberben szültem és a varratszedésen láttam utoljára a dokit... Mondta hogy majd jelentkezzek a 6 hetesre, de szerinte úgysem lesz semmi gond mert szépen gyógyulok. Na, éltem is a lehetőséggel. Mondjuk a terhesség+szülés után még a körzeti orvost is kerültem, olyan szinten elég volt a vizsgálatokból, sajnos van egy nagy adag fóbiám... Most már nagyon el kellene menni, anyu sem hagy békén miatta és igaza van, de úgyszintén ég a fejem és emiatt nem merem felhívni... Ráadásul még a baba fotójával is az adósa vagyok, pedig azt mondta hogy gyűjti... Nagyon ciki...

Ha esetleg elmész a dokidhoz, megírnád hogy hogyan fogadott, kikaptál-e? Talán bátorságot ad. Előre is köszi!

2009. szept. 29. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!