Nem voltam 6 hetes kontrollon. Már több mint fél éves a babám. El kéne mennem a dokihoz, de úgy félek, hogy lecsesznek. Mit mondjak a dokinak, miért nem jöttem?
Ne foglalkozz vele, hogy ciki, menj minél hamarabb! :)
És mondd meg az igazat, már úgyis mindegy :)
Menj, ne teljen el még több idő. :)
Szerintem nem baj, én elmentem a 6 hetesre, de ott rákszűrést úgysem csinált, már egy éve kellett volna mennem vissza. Lassan én is megyek.
Szóval készülj, hogy a rákszűrést biztos megcsinálja!
Szerintem meg ne szégyelld magad! Na jó, egy kicsit igen:)
Ne gondolkodj rajta, hogy mit fognak mondani, csak feleslegesen stresszeled magad. Úgyis túl kell esned, tök mindegy, próbálj ne gondolni rá, csak menj!Hajrá!
Hát, tavaly októberben szültem és a varratszedésen láttam utoljára a dokit... Mondta hogy majd jelentkezzek a 6 hetesre, de szerinte úgysem lesz semmi gond mert szépen gyógyulok. Na, éltem is a lehetőséggel. Mondjuk a terhesség+szülés után még a körzeti orvost is kerültem, olyan szinten elég volt a vizsgálatokból, sajnos van egy nagy adag fóbiám... Most már nagyon el kellene menni, anyu sem hagy békén miatta és igaza van, de úgyszintén ég a fejem és emiatt nem merem felhívni... Ráadásul még a baba fotójával is az adósa vagyok, pedig azt mondta hogy gyűjti... Nagyon ciki...
Ha esetleg elmész a dokidhoz, megírnád hogy hogyan fogadott, kikaptál-e? Talán bátorságot ad. Előre is köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!