Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Àrulja már el nekem...

Àrulja már el nekem valaki mi ebben. A logika? GYESre szülni?

Figyelt kérdés

Akàrhogy szàmolok az egy gyereknél csalàdival 38000 ft!

Csoda hogy így vàrjàk sokan?

2013. máj. 3. 10:14
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
Büszke lehetsz magadra:)
2013. máj. 4. 21:22
 32/34 anonim ***** válasza:
Sokan írják azt, hogy elvennék azt a pénzt, ami alanyi jogon jár azoknak akiknek valamiért nem sikerült munkahelyről elmenni szülni. Én nem venném senkitől, mert úgy gondolom, hogy ez a "38 000 " Ft, nem igazán nagy "üzlet" szerintem :) csak gondoljatok bele, mi az a 38 e Ft. Szerintem ez nem akkora összeg, hogy ebből vígan el lehetne élni. (HOZZÁTESZEM ! én nem alanyi gyest kapok, és a férjem se milliókat keres) Kérdezem azoktól,akik válaszoltak és azt mondják, hogy megszüntetnék a gyest, hogy ők mennyi gyereket nevelnek? És ha ők nem kapnának egy forintot sem!! (és nem tudsz dolgozni, mert ugye a gyerekedet neveled otthon) akkor könnyen nevelnék e a gyerekeket. ( Mert ugye HA jól tudom, akkor 26 plussz 12 e Ft egy gyermek után! ) Hát én a gyerekre simán ráköltöm a 12200 Ft egy hónapban.
2013. máj. 8. 12:55
 33/34 anonim ***** válasza:

Figyi a logika abban van, hogy gyerek előtt megélt munkahely nélkül és erre vállalt egy babát akkor továbbra is megél.

Nem mondom, hogy sok pénz,de azért nem is kevés, mert nem egy ember kapja az alanyi jogon járó gyest akár a legkisebb 9.éves koráig. Mennyi bölcsit lehetne abból építeni, és akkor könnyebb lenne munkába is visszamenni nem gyesből élni.

2013. máj. 8. 12:59
 34/34 anonim ***** válasza:
A legnagyobb baj az, hogy nem is biztos, hogy lesz munkahely ahova a Gyed lejárta után visszavesznek! Mert ugye az új törvény, hogy nem kötelesek visszavenni :( Node elkanyarodtam a témától :)
2013. máj. 10. 09:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!