Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Intim kérdés! Mikor babà...

Intim kérdés! Mikor babàra gyurtatok, peteérés felé reggel vagy este voltatok együtt?

Figyelt kérdés
:)
2009. szept. 28. 13:49
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Hát én azt sem tudtam pontosan mikor van peteérésem, mert úgy voltunk vele, hogy minden erőlködés, hőmérőzés és odafigyelés nélkl ugyanúgy éljük tovább a sexuális életünket, mint azelőtt. De az tuti, hogy az esti órákban történt a dolog! :)
2009. szept. 28. 18:26
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Mi olyan ritkán tudtunk együtt lenni, hogy a fogantatás pontos napját is tudom /jan. 10. este/ és még a ciklusom is nagyon kusza volt. Kisfiú lesz és szept.30-ra írtak ki.
2009. szept. 29. 00:11
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Pé napján este és előtte 3 napig szünet volt, hogy a kiskatonák felhalmozódjanak. (Az orvos javasolta ezt, persze ezt csak akkor tudod kivitelezni, ha tudod, hogy mikor van pontossan pé vagy nézzik UH-val mikor kell akcióba lépni)Bejött! Erre a hétre vagyok kiírva szülni.
2009. szept. 30. 10:25
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Mi is a legerősebb pozitív napon voltunk együtt(ovu teszt),azt hiszem késő du.és sikerült összehoznunk egy kisfiút,aki már elmúlt 1éves:D
2009. szept. 30. 10:45
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekünk valahogy pont úgy jött ki,hogy pontban éjfélkor voltunk együtt a peteérés napján,és kisfiúnk lesz.

Általában hajnalban van peteérés.....

28 hetes km

2009. szept. 30. 11:03
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Az tuti, hogy este sikerült, de azt nem hogy mikor, mert abban a hónapban elnéztem a naptárt és azt hittem, hogy következő héten lesz pé. (Csak úgy kb. belőttem mindig a félidőt, semmi tudományos módszer). Gondoltam majd a következő hónapban jobban figyelek...nem kellett már. Kislányunk egy éves múlt.
2009. szept. 30. 11:16
 17/23 A kérdező kommentje:
:) Köszi, akkor ugy làtom ez is egyénileg vàltozik, csak a peteérés a biztos pont :) hihi, hàt okosabb nem lettem :D na nem baj, jön ha akar, mi megadjuk neki a lehetöséget :)
2009. szept. 30. 11:26
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Mi nem nézegettük, hogy mikor van peteérés, mert lévén friss házasok, minden nap szexeltünk, viszont azok mindig este 8-10-ig történtek :)
2009. szept. 30. 11:34
 19/23 anonim ***** válasza:
78%

Amikor nekünk sikerült, akkor pont reggel voltunk együtt.

(ciklus végén voltam, már egy héttel pé után, mégis :)

2009. szept. 30. 11:50
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Mi a pozitív ovuteszt napján, éjfélkor voltunk együtt, másnak délben volt tüszőrepedés, rá 2 hétre pozitív terhesteszt. :)

Még nem tudjuk a nemét.

2009. szept. 30. 12:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!