Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Születendő baba örökbeadásához...

Születendő baba örökbeadásához ki szólt hozzá?

Figyelt kérdés

Volt egy ilyen kérdés, de úgy látom törölték - gondolom azért, mert néhányan nekiestek szegény kérdezőnek ahelyett, hogy segíteni próbáltak volna.

Én az 53-as hozzászólót keresem, akartam privátot írni neki, de nem találom a kérdést.:-(

2013. máj. 2. 17:23
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nem az orokbeadas miatt támadták. A stílusa volt rendkívül sértő, nagyon érzéketlenul beszélt a születendő gyermekről. A masik ok, amiatt kapott, a nyilvánvaló mese a teherbeesesrol.
2013. máj. 2. 19:39
 12/13 anonim ***** válasza:
Én is olvastam azt a kérdést, de jobb is hogy törölték, mert a válaszolók egy része és a kérdező is minősíthetetlen stílusban írt már a végén. Tényleg elég érdekes történet volt, én sem hittem el az egészet. Azt meg főleg nem értettem, hogy ha ő úgy érzi, hogy nem tudja megtartani és legjobb megoldás az örökbe adás, akkor minek írt ki egy kérdést, hogy mit csináljon. 18 éves elmúlt, az övé a döntés meg a párjáé, akármit is mondanak a szülei. Ha én ilyen helyzetben lennék, nem a neten veszekednék ismeretlen emberekkel.
2013. máj. 2. 21:41
 13/13 A kérdező kommentje:

Azért szerintem mindenki örüljön aki nincs annak a lánynak a helyében. Én legalábbis nem szeretnék a helyében lenni.

Szerencsétlen végső elkeseredésében írt egy kérdést, amire sokan nekiestek. Kívánom nekik, hogy ne kerüljenek ilyen helyzetbe, mert még olyan "együttérző" emberekbe botlanak mint ők maguk. Földön fekvő emberbe rúgni még néhányat...

A stílusa meg... Olyan amilyen egy kétségbeesett emberé, aki nem látja a kiutat a helyzetéből.

Mindegy, mindenki saját magát minősíti a válaszaival.

Szerencse, hogy vannak itt empatikus emberek is, akik próbálnak segíteni a másiknak...

2013. máj. 2. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!