Születendő baba örökbeadásához ki szólt hozzá?
Volt egy ilyen kérdés, de úgy látom törölték - gondolom azért, mert néhányan nekiestek szegény kérdezőnek ahelyett, hogy segíteni próbáltak volna.
Én az 53-as hozzászólót keresem, akartam privátot írni neki, de nem találom a kérdést.:-(
Azért szerintem mindenki örüljön aki nincs annak a lánynak a helyében. Én legalábbis nem szeretnék a helyében lenni.
Szerencsétlen végső elkeseredésében írt egy kérdést, amire sokan nekiestek. Kívánom nekik, hogy ne kerüljenek ilyen helyzetbe, mert még olyan "együttérző" emberekbe botlanak mint ők maguk. Földön fekvő emberbe rúgni még néhányat...
A stílusa meg... Olyan amilyen egy kétségbeesett emberé, aki nem látja a kiutat a helyzetéből.
Mindegy, mindenki saját magát minősíti a válaszaival.
Szerencse, hogy vannak itt empatikus emberek is, akik próbálnak segíteni a másiknak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!