Tényleg gáz, ha kismamaruhát veszek magamnak?
Beszélgettem a héten a kollégáimmal és szóba jött az egyik felsőm. Megkérdezték, hogy hol vettem?
Mondtam nekik, hogy az egyik bevásárlóközpontban volt kismama outlet és benéztem, mert gyönyörű és vidám ruhák voltak ott. Vettem is egy kényelmes szabadidő nadrágot és egy felsőt is, ami épp aznap volt rajtam, amikor beszéltünk erről.
Erre pár kollégám teljesen kiakadt, hogy ott vásárolok, miközben nem is vagyok terhes.
Nem értem, hogy ez miért gond?! Ezt meg is kérdeztem tőlük, mire közölték egyhangúan, hogy az ilyen ruhák viselése a kismamák kiváltsága.
Azért vannak ezek a ruhák, hogy a terhességet, az áldott állapotot hangsúlyozzák, nem pedig azért, hogy minden "jött-ment" nő felvegye őket.
Én mondtam nekik két nevetés között, hogy őrültek és szerintem kicsit túlzásba viszik ezt, de szerintük én vagyok őrült!
Kíváncsi vagyok a ti véleményetekre. Tényleg gáz?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!