3. vagyok, szerintem nem nyelvtörő!! Pont hogy tökre tetszik, hogy ilyen könnyed az egész; hogy ilyen tök könnyedén ki lehet mondani!!:) És attól, hogy ilyen könnyed, nem is zavaró, hogy hosszabb név, szerintem tök jó!!!:)
2013. ápr. 30. 14:21
12/24 anonim válasza:
Ez így sok. Amúgy sem tetszik egyik név sem annyira:) de szerintem a Sebestyén Fruzsina elég, ha úgyis ezt szántátok első névnek.
2013. ápr. 30. 14:21
13/24 anonim válasza:
Lehet béna vagyok, de nekem akkor is nyelvtörő, és nem is szép összhatásában. Bocsi.
Valami lágyabb keresztnevet választanék, az tuti.
2013. ápr. 30. 14:22
14/24 anonim válasza:
.. hát a Balázs :)
ha tetszik a Fruzsina név nyugodtan adjátok szerintem kimondható, semmi baj nincs vele, csak a SZilvia már túl sok lenne.
2013. ápr. 30. 14:22
15/24 anonim válasza:
Na jó, 3. vagyok, csak úgy lenne nyelvtörő, ha csak a Fruzsináig mondom, úgy meg ha mondjuk suliudvaron akar neki kiabálni, akkor úgy nehezebb, ha viszont mind a 3-at végig mondja, akkor meg addig lehet lemegy a nap:$ ,szóval úgy meg lehet, tényleg kicsit sok lesz, de nemtom, így egybe a három hangzásra gyönyörűszép!!!
2013. ápr. 30. 14:23
16/24 anonim válasza:
Sebestyén Léna Szilvia.
Sebestyén Nóra Szilvia.
2013. ápr. 30. 14:24
17/24 anonim válasza:
Sok a 3 dupla mássalhangzó: ty, zs, sz
Én valami lágyabb hangzású keresztnevet választanék, és ha kettőt akartok, az egyik feltétlenül rövidebb legyen, ne két 3 szótagú.
Pl: Fanni, Lilla, Anna, Júlia, Zsófia
2013. ápr. 30. 14:25
18/24 anonim válasza:
Sebestyén Laura
2013. ápr. 30. 14:29
19/24 anonim válasza:
Én is vmi lágyabbat választanék ahogy írták előttem Léna Anna Fanni Lilla szóval ami légiesebb egy kicsit é főleg 2 tagú, nem 3 mert nekem ez is a gondom hogy mind a 3 név 3 tagú iszonyú hosszú így kimondva.
De ha a férjednek csak a Fruzsina tetszik, és nagyon szeretné azt adni akkor én helyedben engednék neki:)
ha nincs különösebb bajod a Fruzsinával.
Nálunk is a férjem adta a kisfiunk nevét nekem különösebben nem jött be de nem is volt vele bajom.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!