Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nektek hogy tetszik ez a név?...

Nektek hogy tetszik ez a név? Sebestyén Fruzsina Szilvia

Figyelt kérdés

2013. ápr. 30. 14:10
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
3. vagyok, szerintem nem nyelvtörő!! Pont hogy tökre tetszik, hogy ilyen könnyed az egész; hogy ilyen tök könnyedén ki lehet mondani!!:) És attól, hogy ilyen könnyed, nem is zavaró, hogy hosszabb név, szerintem tök jó!!!:)
2013. ápr. 30. 14:21
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Ez így sok. Amúgy sem tetszik egyik név sem annyira:) de szerintem a Sebestyén Fruzsina elég, ha úgyis ezt szántátok első névnek.
2013. ápr. 30. 14:21
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Lehet béna vagyok, de nekem akkor is nyelvtörő, és nem is szép összhatásában. Bocsi.

Valami lágyabb keresztnevet választanék, az tuti.

2013. ápr. 30. 14:22
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

.. hát a Balázs :)

ha tetszik a Fruzsina név nyugodtan adjátok szerintem kimondható, semmi baj nincs vele, csak a SZilvia már túl sok lenne.

2013. ápr. 30. 14:22
 15/24 anonim ***** válasza:
Na jó, 3. vagyok, csak úgy lenne nyelvtörő, ha csak a Fruzsináig mondom, úgy meg ha mondjuk suliudvaron akar neki kiabálni, akkor úgy nehezebb, ha viszont mind a 3-at végig mondja, akkor meg addig lehet lemegy a nap:$ ,szóval úgy meg lehet, tényleg kicsit sok lesz, de nemtom, így egybe a három hangzásra gyönyörűszép!!!
2013. ápr. 30. 14:23
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Sebestyén Léna Szilvia.

Sebestyén Nóra Szilvia.

2013. ápr. 30. 14:24
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

Sok a 3 dupla mássalhangzó: ty, zs, sz

Én valami lágyabb hangzású keresztnevet választanék, és ha kettőt akartok, az egyik feltétlenül rövidebb legyen, ne két 3 szótagú.

Pl: Fanni, Lilla, Anna, Júlia, Zsófia

2013. ápr. 30. 14:25
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Sebestyén Laura
2013. ápr. 30. 14:29
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Én is vmi lágyabbat választanék ahogy írták előttem Léna Anna Fanni Lilla szóval ami légiesebb egy kicsit é főleg 2 tagú, nem 3 mert nekem ez is a gondom hogy mind a 3 név 3 tagú iszonyú hosszú így kimondva.

De ha a férjednek csak a Fruzsina tetszik, és nagyon szeretné azt adni akkor én helyedben engednék neki:)

ha nincs különösebb bajod a Fruzsinával.

Nálunk is a férjem adta a kisfiunk nevét nekem különösebben nem jött be de nem is volt vele bajom.

2013. ápr. 30. 14:31
 20/24 anonim ***** válasza:
50%

Sebestyén Szilvia

Emese

Katica

Evelin

Eliza

Janka

2013. ápr. 30. 14:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!