Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek Okt 3-ig megkapjuk...

Szerintetek Okt 3-ig megkapjuk a gyest? (bank)

Figyelt kérdés
2009. szept. 27. 16:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

14.20 vagyok, nekem tök mindegy, de NEM.

A családi pótlékot, a Gyest és a Gyet-t a Magyar Államkincstár lakóhely szerinti Regionális Igazgatósága utalja minden hónapban. Nem a kifizetőhely, ugyanis a gyes és a családi pótlék családtámogatási ellátás, NEM tb ellátás, vagyis hiába TB kifizetőhely a munkahely, ehhez semmi köze. Ahogy a TB-nek sincs semmi köze a gyes-hez.

A családtámogatási kifizetőhelyek 2008. január 1-el megszűntek, átvette azt is a MÁK. 2008. január elseje után a következő szerveknél működik családtámogatási kifizetőhely: Országos Rendőr-főkapitányság, a megyei (budapesti) rendőr-főkapitányságok, az ORFK Köztársasági Őrezred, a Nemzeti Nyomozóiroda, a Készenléti Rendőrség, a Repülőtéri Rendőr Igazgatóság, a Honvédelmi Minisztérium, az Információs Hivatal, a Nemzetbiztonsági Hivatal, a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat, a Szervezett Bűnözés Elleni Koordinációs Központ, az Országgyűlés Hivatala. Sehol máshol nem utal a munkahely:)

2010. júl. 28. 16:13
 12/14 anonim ***** válasza:
De én az ORFK-nál dolgoztam, mielőtt szültem, tehát akkor kaphatom onnan. Hurrá, mégsem a munkahelyem tudja rosszul. Tudtommal a válaszaimhoz nem vagyok köteles önéletrajzot mellékelni. Ezt annyira bírom, hogy beírok valamit, és mindig jön valami okostóni, aki kétségbe vonja.
2010. júl. 30. 06:11
 13/14 anonim ***** válasza:

Köszi az okostónizást, és senki nem kért tőled önéletrajzot, nem tudom, ezt hol láttad. Csak tájékoztatásul: a válaszom nem neked szólt, hanem annak a válaszolónak, aki azt írta, hogy jöhet a gyes a munkahelytől, ha az tb kifizetőhely - csak mert ez nem igaz, ezért írtam.

Szerintem ez az oldal pont azért van, hogy aki tud, az adjon PONTOS tájékoztatást, nem arról, hogy összekeverve a kérdezőt írjon, ami éppen eszébe jut, csak mert rá vonatkozik, másik 10 millióra meg nem.

Én meg ezt bírom, hogy beszólogatni annyira tud mindenki, bár ehelyett talán lehetne az értelmezést gyakorolni.

2010. júl. 30. 06:20
 14/14 anonim ***** válasza:
Tegnap 14.20-kor konkrétan nekem szólt a válaszod, hogy nem utalhatja a munkahelyem. Bocs, hogy pofátlanul le mertem írni, hogy de mégis. :)
2010. júl. 30. 17:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!