Szerintetek Okt 3-ig megkapjuk a gyest? (bank)
Figyelt kérdés
2009. szept. 27. 16:39
1/14 anonim válasza:
Megnéztem a honlapon, okt. 1-jén utalnak, tehát 2-án már a számlán lesz a pénz.
2/14 A kérdező kommentje:
ezt hogy tudod megnézni?köszi
2009. szept. 27. 17:54
3/14 anonim válasza:
A férjem 25-én szokta kapni. (OTP-n keresztül.)
4/14 anonim válasza:
2-én??? Az érdekes, mivel most is elsején utalják, van hogy 2-án. Mit kap ő 25-én? Mert a rendes családi pótlékot biztos nem :P
5/14 A kérdező kommentje:
azon én is csodálkoztam!
2009. szept. 28. 15:06
6/14 anonim válasza:
első vagyok.
ez a link: [link] , alul megtalálod pdf-ben a kiutalások napját ezen címszó alatt: HIRDETMÉNY A családtámogatási és szociális ellátások 2009. évben esedékes kiutalási időpontjairól
7/14 A kérdező kommentje:
véletlenül lett kiemelve!
2010. júl. 28. 12:48
8/14 anonim válasza:
Nem kell csodálkozni, én is 25-én kapom. Nekem nem a MÁK utal, hanem a munkahelyem.
9/14 anonim válasza:
Utolsó válaszoló, a gyest nem utalhatja a munkahelyed, csak a gyedet-tgyást. A gyest még a tb kifizetőhelyek sem utalják.
10/14 anonim válasza:
14:20 De utalhatja amennyi8ben a munkahelye Tb kifizető hely.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!