Ti együtt alszotok egy szobában az újszülött babátokkal?
Figyelt kérdés
Nemsokára átalakitjuk a kisszobánkat gyerekszobává, és arra lennék kiváncsi hogy közületek valaki hagyta magára mondjuk éjszakára egyedül a babáját, vagy minden esetben jobb ha az anya ( szülők) közvetlen közelében van? Vennénk babafigyelőt is.2013. ápr. 29. 15:06
11/12 anonim válasza:
6 vagyok. a másodikkal én is ezt szeretném, de ha nem megy, nem fogjuk erőltetni...
12/12 anonim válasza:
Igaza van annak, aki azt írta, hogy ezt a baba dönti el :)
A mi babánk az első hónapokban nagyon igényelte a közelségünket, rögtön felébredt, ha kimentünk a szobából, éjszaka általában csak úgy tudott aludni, ha fogtam a kezét, vagy valamennyire hozzáértem, szóval a mi hálószobánkban aludt. Kb 5 hónapos kora körül viszont már nem igényelte annyira az ilyesmit, és nem is aludt túl nyugodtan, minden neszre felébredt, így megpróbáltuk a szobájában altatni, és rögtön sikerült, nem volt semmi probléma, nyugodtan aludt reggelig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!