Két gyermekem van. Noel és Sára. Most ikreket várok, milyen keresztnevek illenének hozzájuk?
Figyelt kérdés
Az ikrek nemét nem tudjuk és nem is szeretnénk tudni. Tehát 2 lány, 2 fiú, 1 lány 1 fiú variáció is érdekel2013. ápr. 27. 11:06
11/25 anonim válasza:
7-es vagyok:
Még a Míra jó lenne szerintem lány névnek.
12/25 anonim válasza:
Simon-Vince
Simon-Linda
Kata-Linda
13/25 anonim válasza:
Nem olvastam el a többi választ, úgyhogy bocsánat, ha ismétlek valakit.
Nem tudom mi a vezetéknév, nyilván az is sokat számít, de kiindulva a másik 2 névből, gondolom valami hosszabb (tehát nem Gál Noel pl, mert az elég rövid).
Dávid - Dóra
Márton - Máté
Laura - Lilla
14/25 anonim válasza:
Nóra, Léna, Nándor, Eszter, Levente, Luca, Soma, Simon.
15/25 anonim válasza:
fiú: Dávid, Máté, Márk, Simon, Ábel
lány: Eszter, Rebeka, Izabella, Abigél
16/25 anonim válasza:
Laura;Linda
Blanka,Benett
Olivér ,Bence
17/25 anonim válasza:
Mira;Mirella;
Máté;Benett
Laura; Olivér
18/25 anonim válasza:
Az unokanővéreméknél 3 kislány van és az ő nevük :Liza Sára 7 éves, Gréta Anna 3 éves,Hanna Éva 1,5 éves :D
19/25 anonim válasza:
Bernadett - Orsolya, Tímea - Zsófia, Erika - Gabriella, Barbara - Boglárka...
Ajtony - Álmos, Botond - Dominik, Ferenc - József, Ciprián - Krisztián...
Jázmin - Jácint, Flóra - Flórián, Daniella - Dániel, Natália - Attila...
20/25 anonim válasza:
Te jó ég! Utolsó, most komolyan írtad a Jázmin Jácint párost? Mintha egy kertészetben lennénk, de komolyan...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!