Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek mennyit érnek...

Szerintetek mennyit érnek ezek a cipők?

Figyelt kérdés

a verdás 20-as a nike 22-es a superfit szandi 20-as a v.kék 21-es a s.kék 27es méret

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2013. ápr. 25. 12:55
 1/6 anonim ***** válasza:
Aki megteheti, az használt cipőt nem ad a gyereke lábára egészségügyi okokból, aki pedig megveszi a cipőt használtan is, az 1000-1500 Ft-nál többet nem ad ki érte, mert akkor már majdnem vesz egy új kínait!
2013. ápr. 25. 13:04
 2/6 anonim ***** válasza:

A Nike érdekelne, bár tudom ez nem az az oldal...

Hogy a kérdésedre válaszoljak: látom van amelyik rosszabb állapotú, van amelyik jobb. 700-1700 forint mondjuk. Persze postaköltségtől is függ, mert a Deichmann-ban már 2000-ért veszek játszóteres cipőt.

2013. ápr. 25. 13:41
 3/6 anonim ***** válasza:

Az egyik, azt hiszem 3-as képen lévő szandál így kép alapján "nagyon használtnak" tűnik, azért én nem adnék semennyit.

A többit max. 1000ft-ért tudnád szerintem eladni. Bár a vatera/teszvesz stb... tele van minden féle/fajta/márkájú cipőkkel.

De az elsőnek igaza van a többit illetően.

2013. ápr. 25. 13:43
 4/6 anonim ***** válasza:

Hát ha több kép lenne róla akkor az első nekem pl. tetszik 1500 körül adnék érte, a nike-k azok marha drágák még használtan is...2500 körül biztos...

az utolsó 27 es szandi maradt még meg az emlékezetemben hogy az tök újnak néz ki azért is adnék úgy 1500 at mert nem látom a minőségét de itthoni második szandinak én ilyesmit szoktam venni.

Felénk van pár kínai de 2000 alatt itt semmilyen cipő nincs (pedig megyeszékhely) max. a habklumpa...az meg nem cipő még csak nem is szandál. Úgyhogy a kínálat meg kereslet ettől is függ, mi van az ember lakóhelyén. Én ha olcsóbban akarnék cipőt utazhatnék x kilométert az meg ugye benzin vagy egyéb költség és még mindig lutri lesz e az adott méretben amit akarok.

Deichmann úgyszintén van nálunk is de a legolcsóbb szandikból sosincs persze, most is voltam bent a fiamnak lányomnak akartam a honlapon levő 1-2 olcsó fajta szandiból venni egyet egyet, hát persze hogy nem volt, a legolcsóbb 4000 ft volt.(a lányosból pedig nem is volt 25-26 os méret se csak 24, 27) Na de jól elkanyarodtam bocsi.

2013. ápr. 25. 14:09
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha jó állapotú akkor az eredeti ár fele körül el lehet kérni érte, ha látszik rajta, hogy viseltes, akkor ötöde körül. (nem tudom fejből az eredeti árukat, azért írtam így)
2013. ápr. 25. 15:16
 6/6 anonim ***** válasza:

Én egy gyönyörű Nike-ot hirdettem, szinte új állapotban, 2500-ért úgy lecsaptak érte mint a vércsék a vaterán. A tiéd még babacipő, úgyhogy pár százzal olcsóbban adhatod, mert szép állapotban van.

Az új szandiért, mivel cimkés is, a bolti ár felét v. háromnegyedét kérném. Bár nekem így sem vették meg télen a csizmát, mivel nem mindenkinek pont az kell, pont olyan méretben, hiába olcsóbb.

A használtabb szandiért pár száz ft-ot kérnék csak.

A verdásért, hát az sincs rossz állapotban úgy látom, olyan 1500 körül, de attól is függ, hogy bőr v. műbőr.

A nagyobb cipőről nem tudom hogy új-e.

(Mondjuk én inkább vennék egy keveset használt márkásabbat, mint a kínain egy műbőr szart.)

2013. ápr. 27. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!