25-26-27-28 hetes kismamik hogy vagytok?
Szia! Holnap töltöm a 26. hetet.
Debreceni klinikán fogok szülni, nincs fogadott dokim, szülésznőm lesz elvileg, már "kinéztem" egyet, aki nagyon szimpatikus, de még nem fogadtam fel.
Kisfiúnk lesz, Rolandnak fogják hívni :) 17 hetesen mutogatta a kuksiját, 4d-n, de ezt azóta többször is megerősítették :D
Jövőhéten megyünk baba mozizni, már nagyon várjuk, mert elvileg 1-2 héttel nagyobb a lelkem, szóval remélem szép kis zsíros pofija lesz már :D
Aránylag jól vagyok egyébként, a baba nagyon sokat mocorog, hol így, hol úgy, mikor mihez van kedve, de iszonyatosan zsivány... még apán kívül senkinek nem mutatta meg, hogy tud mozogni... neki is egy hónap után sikerült elkapni.. :D
A múlt hét óta sokat keményedek, ezért voltam is dokinál, aki megállapította, hogy 2000-es felpuhult a méhszájam, szóval pihenésre vagyok ítélve..
Nem szeretném, hogy még kibújjon, ezért megbeszéltem a lurkóval, hogy még 10 hetet bent kell maradni, utána kijöhet :D
És Te hogy vagy?
Én 27 hetes vagyok:)És Nem Debrecenbe szülök hanem Bp-en:D Kisfiunk lesz és Hunornak fogják hívni:)
Szerencsére semmi panaszom nincs de nagyon sok előtejem van ugy hogy már melltartóbetét kell használnom:)Amugy minden rendben kicsit nagyobb a babám mit az átlag:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!