Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Igaz az, hogy a 3 gyerekesekne...

Igaz az, hogy a 3 gyerekeseknek jár a bölcsi?

Figyelt kérdés
Valahol olvastam, most nem találom az oldalt, de ha lehet, majd megkeresem. Igaz ez? Tehát, hogy jogosult vagy bölcsibe adni a nagyobbat, ha 3. gyerek születik.
2013. ápr. 24. 08:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Egyszer már elsírtad magad a válaszom miatt, nem értem miért teszed megint. Gondolom zavar, hogy nem reagáltam rá, inkább csak jót nevetek. Szerintem te akarsz veszekedést szítani, különben nem írtad volna le, amit már egyszer leírtál.

Tudom milyen kicsikkel, az én gyerekeim közt 13 hónap a korkülönbség, de van annyi eszem, hogy nem szülök még egy harmadikat, amíg picik. Úgyhogy tudom miről beszélek. Eszembe se jutott egyiket se beadni bölcsibe, csak mert fárasztó a kettő!

Részemről a vita lezárva, én csak leírtam a véleményem, neked nem tetszett, ennyi, de gondolom lesz még egy-két élcelődő válaszod, hogy érdekesnek tűnjön a kérdésed, de én már nem fogok reagálni rá!

2013. ápr. 24. 13:04
 12/13 anonim ***** válasza:

Kedves kérdezö

Bölcsibe elönyt élveznek felvételnél a 3gyerekesek,de munkáltatoi igazolás akor is kell,vinni,kislányomat is azért tudtam felvetettni várakozás nélkül a bölcsibe mert van 2 testvére is.de munkáltatoit akor is kellet vinem a beszoktatás végén.

2013. ápr. 24. 13:11
 13/13 A kérdező kommentje:

Szerintem te szítottad itt a vitát. Én normálisan kérdeztem. Ha elolvastad volna a kommentjeim, akkor látnád, hogy már akkor bölcsibe irattam őket, amikor szó sem volt terhességről. Szóval nem azért lettek beiratva, mert fárasztó velük. Hanem a munka miatt.

Eszedben sincs szülni harmadikat? Képzeld, nekem sem tervezetten jött, de mit kéne csinálni? Elvetetni? Csak mert szerinted a 3 év kevés köztük, de te 13 hónapra bevállaltál mégegyet? Nem látod át a kérdésem lényegét és nem is figyeltél arra mit írtam, különben nem "mondogattál" volna ilyeneket. Én is lezártam a vitát, rendben. De mielött beszólogatsz valakinek ok nélkül, kérdezz rá dolgokra, intelligens ember módjára!

2013. ápr. 24. 13:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!