Nálatok milyen a bölcsi? Miket kell bevinni, hogy megy a beszoktatás?
Az én fiam szeptember 17-e óta bölcsis. Eleinte nehezen ment a beszoktatás, volt sírás, éjszakai bepisilés, éhségsztrájk. Most már a legnagyobb baj az, hogy haza kell jönni.
Én kaptam tájékoztatót, mik kellenek hivatalosan, ezek között volt az üzenőfüzet:
-gyermek adatai: név, lakhely, születési dátum
-szülők adatai
-szülőkön kívül kinek adható ki a gyermek
-gyógyszer vagy étel allergia
-milyen lázcsillapítót kaphat
-jellemzés: étkezési, alvási szokások, közösségi viselkedés pl: szobatiszta-e, hogyan eszik, válogat-e, mivel alszik (azt vidd is be neki), hogyan alszik el (magától, vagy simogatni kell), hogy viselkedik társaságban (verekszik-e, szívesen osztozkodik, visszahúzódó, vagy nyitott személyiség), hogyan beszél. Minden olyan információt írj be, ami segítség lehet a gondozónőknek, mert amíg nem ismerik ki teljesen csak arra támaszkodhatnak, amit a beszoktatás alatt tapasztalnak, vagy az üzenőfüzetben olvasnak.
Első vagyok: Ezeket kell vinni
-tisztasági csomag, minden hónapban, 100 db-os éttermi szalvéta, wc papír, 100 db-os papír zsebkendő
-váltóruha, én mindenből 3-t tettem be: póló, hosszúujjú felső, melegítő nadrág, rövidnadrág, harisnya, trikó, zokni, alsó, és 1-1 mellény-pulcsi, készültem minden esthetőségre
-szatyor, az utcai ruháknak, ha nem akarod, hogy azt adják rá az udvarra
-szennyes zsák, vagy szatyor
-benti cipő: főleg szandált érdemes vinni, olyat, amit egyedül is fel tud venni
-kinti cipő: ez lehet az utcai is. Nyárra nem kértek külön, akkor felszedik a szőnyegeket, és ugyanabban mennek ki az udvarra, amiben bent vannak
-alvóspajtás, cumi
-előke, ha használja evéskor
A bölcsi adja:
-ágynemű: párna nincs, takaró van külön nyári és téli,
-kéztörlő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!