Utolsó válaszoló!
Én 35 férjem 45 évesek vagyunk.
Így hogy Teréz nem tetszik, de a Terka, Reza, Rézi becézése igen.
Cicusomat hívják Terkának.
Multkor hallottam a Tercia nevet, nagyon megtetszett.
Az én párom 28 éves, és ő is azt szeretné, ha a gyerkeink a mi neveinket kapnák. Szerintem beszéld ezt még meg a férjeddel, hogy esetleg második névként kapja a tiétek, de kapjon elsőnévnek nektek tetszőt.
Amennyiben nekünk lesz fiunk első névnek az apjáét kapja, másodiknak pedig azt amit én választottam, ha lányunk lesz elsőnévnek amit én választottam, másodiknak az én nevem, mert ez a párom szeretné.
Nekem nem de kinek a pap kinek a papné..))
Lehet valakinek meg az nem tetszik ami nekem..)
Mindenki azt adja a gyereknek amit akar..)
4 éves kislányom Teréz, nem tudnék szebb és finomabb lánynevet kitalálni ma sem. / a 4 lányunk közül az Ő neve teszik a legjobban/
Nagyon korlátolt az, aki azért sajnál egy kislányt, mert régies neve van
Na akkor itt van még egy, akinek tetszik a Teréz név! Jó, természetesen a vezetéknévtől is függ, de nagyon szép, mondhatni hagyományos név (inkább, mint a valamelyik nap felmerült Kendra Letícia - nem akarom megbántani az anyukát, de na...). Szerintem a Jánossal sincs semmi gond :)
Az én párom is János és csak azért nem adjuk majd a saját neveinket, mert az ő apukáját, nagypapáját is így hívják, illetve női részről engem, a párom anyukáját és a húgát is Erikának szólítják :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!