11/33 anonim válasza:
Naptárban van Terézia is, október 15. De nem mindegyikbe írják bele, pedig okt. 15.
12/33 anonim válasza:
Nagymamámat hívták így! Ha neked tetszik, az a lényeg! Hiszen a te gyereked! Nem a miénk!!!
13/33 anonim válasza:
Szörnyű!!!!!
A Teréz is, a Terézia is, a Tekla is, a Terka is........ ilyen hülye neveket.....
14/33 A kérdező kommentje:
Nekem sem tettszett soha.Anyám is Terézia én is.Én inkább Nórát adnék ha kislányom lesz.
így hangzana Fülöp Nóra ha fiú akkor Krisztián,vagy Dávid.
A férjem János,,na azt nem :)
2013. ápr. 22. 14:50
15/33 anonim válasza:
Utolsó vagyok
A Nóra, Dávid és a Krisztián már tetszik :-)
17/33 anonim válasza:
Nekem tetszik a Teréz! Ismerek egy 7 éves kislányt, őt Rézinek becézik, szerintem így nagyon aranyos még gyereknek is!
18/33 anonim válasza:
Nekem a Terézia tetszik, de gyerekemnek nem adnám, a Teréz viszont olyan szigorú, régies. Nem tartom nőies névnek. (bár látom, akiknek nem tetszik, azokat itt jól lepontozzák...)
Én egy 30 éves és egy 60 körüli Terézt ismerek. Az az érdekes, hogy mindkettő utálja, ha Teri/Terikézik, csak azt szeretik, ha Teréznek szólítják őket (pedig nem ismerik egymást, nem is egy városban élnek).
19/33 anonim válasza:
ne válaszd a Teréz nevet.. jobb lesz hidd el
20/33 anonim válasza:
Szegény gyerek. Nem semmi a férjed,ha ilyen régies neveket akar választani. A János se jobb... Hány éves?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!